Vali Su'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

18.05.2019 - 16:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Su'dan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

Mersin Valisi Ali İhsan Su,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Bundan tam yüz yıl önce 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi ile Milletimiz verdiği varoluş mücadelesini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sergilediği azim ve kararlılıkla mutlak bir zaferle taçlandırmıştır. Büyük Önder, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumak ve savunmak ile görevlendirdiği Türk Gençliğine bu anlamlı günü armağan ederek onlara duyduğu güven ve beslediği inancı da göstermiştir. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin de bir asırdır olduğu gibi Büyük Önder’in ve Milletimizin kendilerine duyduğu güvene layık olmak için tarihimizden ilham alarak milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştıracaklarına yürekten inanıyorum. Bu duygularla, kıymetli Mersinlilerin, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve yüce milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu büyük günün yüzüncü yılında en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Mersin Valisi Ali İhsan Su,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mersin Valisi Ali İhsan Su, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Bundan tam yüz yıl önce 19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesi ile Milletimiz verdiği varoluş mücadelesini birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde sergilediği azim ve kararlılıkla mutlak bir zaferle taçlandırmıştır.

Büyük Önder, bağımsızlığımızı ve Cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumak ve savunmak ile görevlendirdiği Türk Gençliğine bu anlamlı günü armağan ederek onlara duyduğu güven ve beslediği inancı da göstermiştir.

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin de bir asırdır olduğu gibi Büyük Önder’in ve Milletimizin kendilerine duyduğu güvene layık olmak için tarihimizden ilham alarak milletimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefine ulaştıracaklarına yürekten inanıyorum.

Bu duygularla, kıymetli Mersinlilerin, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve yüce milletimizin ‘19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı bu büyük günün yüzüncü yılında en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.