Vali Su, Mersinlilerin yeni yılını kutladı

29.12.2018 - 16:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Vali Su, Mersinlilerin yeni yılını kutladı

Su, '2019 yılının tüm Mersinli hemşehrilerim ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olarak geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi

Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla Mersin halkının yeni yılını kutladı. Su mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevinçleriyle ve hüzünleriyle bir yıl daha geride bırakırken yeni bir yıla yepyeni umutlarla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Geride bıraktığımız yılda ilimizin sosyo-ekonomik gelişimini daha üst seviyelere taşımaya ve her şeyin en iyisine layık milletimizin hayat standartlarını, huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarda bulunmaya büyük bir gayret gösterdik. Önümüzdeki yıl da bu yatırım ve hizmet atağını kentin tüm dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalışarak daha da üst noktalara çıkarmaya büyük bir şevk ve azimle devam edeceğiz. Bu duygularla, 2019 yılının tüm Mersinli hemşehrilerim ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olarak geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."  
Su, '2019 yılının tüm Mersinli hemşehrilerim ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olarak geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.' dedi

Mersin Valisi Ali İhsan Su yayınladığı mesajla Mersin halkının yeni yılını kutladı. Su mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sevinçleriyle ve hüzünleriyle bir yıl daha geride bırakırken yeni bir yıla yepyeni umutlarla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız yılda ilimizin sosyo-ekonomik gelişimini daha üst seviyelere taşımaya ve her şeyin en iyisine layık milletimizin hayat standartlarını, huzur ve refahını daha da arttıracak çalışmalarda bulunmaya büyük bir gayret gösterdik.

Önümüzdeki yıl da bu yatırım ve hizmet atağını kentin tüm dinamikleri ile işbirliği içerisinde çalışarak daha da üst noktalara çıkarmaya büyük bir şevk ve azimle devam edeceğiz.

Bu duygularla, 2019 yılının tüm Mersinli hemşehrilerim ve milletimiz için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir yıl olarak geçmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.