VM Medical Park Mersin Hastanesi Mersin Valisi’ni ziyaret etti

18.10.2018 - 20:59, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

VM Medical Park Mersin Hastanesi Mersin Valisi’ni ziyaret etti

VM Medical Park Mersin Hastanesi Yönetimi, Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz ve Medical Park Antalya Hastanesi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Sahil Valilik Makamı’nda Vali Ali İhsan Su ile bir araya geldi.  Ziyarette konuşan MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Vali Ali İhsan Su’ya çalışmalar hakkında bilgi vererek “MLP Care grubu olarak, ülke ekonomisinin önemli ayaklarından biri olan sağlık turizminde önemli rol üstleniyoruz. VM Medical Park Mersin Hastanemiz, her biri alanında profesyonelleşmiş kadroları, çağın gerektirdiği tıbbi tedavi yöntemleriyle uluslararası sağlık turizminde ilgi çeken merkezlerden biri olarak şehrimize değer katacak. Amacımız kentimizin gelişim göstermesi, yaptığımız hizmet ihracatıyla ülkemizin ihracatına, tanıtımına katkı sunmak ve istihdam rakamlarını yukarı çekmektir” dedi. Vali Ali İhsan Su ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Çavuş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.
VM Medical Park Mersin Hastanesi Yönetimi, Mersin Valisi Ali İhsan Su’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz ve Medical Park Antalya Hastanesi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, Sahil Valilik Makamı’nda Vali Ali İhsan Su ile bir araya geldi. 

Ziyarette konuşan MLP Care Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Vali Ali İhsan Su’ya çalışmalar hakkında bilgi vererek “MLP Care grubu olarak, ülke ekonomisinin önemli ayaklarından biri olan sağlık turizminde önemli rol üstleniyoruz. VM Medical Park Mersin Hastanemiz, her biri alanında profesyonelleşmiş kadroları, çağın gerektirdiği tıbbi tedavi yöntemleriyle uluslararası sağlık turizminde ilgi çeken merkezlerden biri olarak şehrimize değer katacak. Amacımız kentimizin gelişim göstermesi, yaptığımız hizmet ihracatıyla ülkemizin ihracatına, tanıtımına katkı sunmak ve istihdam rakamlarını yukarı çekmektir” dedi.

Vali Ali İhsan Su ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dr. Çavuş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.