VM Medical Park Mersin Hastanesi muhtarlarla buluştu

Sağlık 17.11.2018 - 17:30, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

VM Medical Park Mersin Hastanesi muhtarlarla buluştu

Dünya standartlarında sağlık hizmetini Türkiye’nin her bölgesine ulaştıran MLP Care Grubu’nun Türkiye’deki 31’inci, Akdeniz Bölgesi’ndeki 3’üncü hastanesi olan VM Medical Park Mersin Hastanesi, muhtarları kahvaltıda ağırladı. Toplantıda muhtarlar ve hastane yönetimi Mersin halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılıklı konuşma fırsatı buldu.

VM Medical Park Mersin Hastanesi yönetimi tarafından muhtarlara düzenlenen kahvaltıya VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ve Mersin genelindeki muhtarlar katılım gösterdi. Muhtarlarla bölgenin yapısı ve sağlık çözümleri hakkında fikir paylaşımında bulunan VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz, çağdaş tıp tekniğini güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek hizmet verdiklerini ifade ederek, konuşmasına şöyle devam etti: "VM Medical Park Mersin Hastanesi, bölgenin sağlık ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanmıştır. SGK ve diğer özel sağlık sigortalarıyla anlaşmamız sayesinde de tüm Mersinlilere uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda diğer illerdeki 30 hastanenin, 25 yıllık deneyimi ve bilgi birikimini bölgeye taşıyarak Mersin’i sağlık turizminin üssü yapmayı planlıyoruz.” Dr. İlker Yılmaz, toplantıya gösterilen yoğun katılım için memnuniyetini paylaşırken, muhtarlar da Mersin halkını uluslararası nitelikte bir sağlık hizmeti ile buluşturdukları için MLP Care Grubu’na ve VM Medical Park Mersin Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Toplantı sonunda VM Medical Park Mersin Hastanesi ile muhtarlar arasında “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” imzalandı.
Dünya standartlarında sağlık hizmetini Türkiye’nin her bölgesine ulaştıran MLP Care Grubu’nun Türkiye’deki 31’inci, Akdeniz Bölgesi’ndeki 3’üncü hastanesi olan VM Medical Park Mersin Hastanesi, muhtarları kahvaltıda ağırladı. Toplantıda muhtarlar ve hastane yönetimi Mersin halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılıklı konuşma fırsatı buldu.

VM Medical Park Mersin Hastanesi yönetimi tarafından muhtarlara düzenlenen kahvaltıya VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz, Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Egin, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ve Mersin genelindeki muhtarlar katılım gösterdi.

Muhtarlarla bölgenin yapısı ve sağlık çözümleri hakkında fikir paylaşımında bulunan VM Medical Park Mersin Hastanesi Genel Müdürü Dr. İlker Yılmaz, çağdaş tıp tekniğini güncel tıbbi yaklaşımlarla bütünleştirerek hizmet verdiklerini ifade ederek, konuşmasına şöyle devam etti:

"VM Medical Park Mersin Hastanesi, bölgenin sağlık ihtiyaçları göz önünde tutularak tasarlanmıştır. SGK ve diğer özel sağlık sigortalarıyla anlaşmamız sayesinde de tüm Mersinlilere uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Aynı zamanda diğer illerdeki 30 hastanenin, 25 yıllık deneyimi ve bilgi birikimini bölgeye taşıyarak Mersin’i sağlık turizminin üssü yapmayı planlıyoruz.”

Dr. İlker Yılmaz, toplantıya gösterilen yoğun katılım için memnuniyetini paylaşırken, muhtarlar da Mersin halkını uluslararası nitelikte bir sağlık hizmeti ile buluşturdukları için MLP Care Grubu’na ve VM Medical Park Mersin Hastanesi yönetimine teşekkür etti. Toplantı sonunda VM Medical Park Mersin Hastanesi ile muhtarlar arasında “Sağlık Hizmetleri Sözleşmesi” imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.