Yasaklı köpekler ve sokak köpekleri Mersin'de tehlike saçıyor.

08.05.2021 - 18:20, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Yasaklı köpekler ve sokak köpekleri Mersin'de tehlike saçıyor.

Mersin'de beslenmesi yasak olan köpekler ile başı boş dolaşan köpekler tehlike saçıyor. Vatandaşlar özellikle bu konuda yetkililerin gereken tedbiri almalarını talep ettiler.

Mersin'de başı boş köpekler şehrin değişik yerlerinde tehlike saçıyor. Geçtiğimiz aylarda müftü deresi kenarında bir kadın 5 sokak köpeğinin saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştı.   Sahil kenarlarında ve parklarda dolaşan başı boş köpeklerin yanısıra, Türkiye'de beslenmesi yasak olan ama ticari kazanç sağlamak içinde beslenilen köpekler sahipleri tarafından bu parklara getiriliyor. Bu da vatandaşlar da her an saldırıya uğrama korkusu yaratıyor.  Ayrıca bu köpekler bir araya getirildiğinde birbirleriyle dövüştürülebiliyor.Yada sahibinin elinden kaçtığında istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor.   Bizleri arayan vatandaşlar hemen hergün bu görüntülerle karşılaştıklarını ve özellikle Yenişehir'de Müftü deresi civarı, Pirireis Parkı ve 24 Kasım Öğretmenler Parkında çokça görülen bu köpekler için  yetkililerin gerekli tedbiri alınmasını istediler.     
Mersin'de beslenmesi yasak olan köpekler ile başı boş dolaşan köpekler tehlike saçıyor. Vatandaşlar özellikle bu konuda yetkililerin gereken tedbiri almalarını talep ettiler.

Mersin'de başı boş köpekler şehrin değişik yerlerinde tehlike saçıyor. Geçtiğimiz aylarda müftü deresi kenarında bir kadın 5 sokak köpeğinin saldırısına uğramış ve ağır yaralanmıştı.

 

Sahil kenarlarında ve parklarda dolaşan başı boş köpeklerin yanısıra, Türkiye'de beslenmesi yasak olan ama ticari kazanç sağlamak içinde beslenilen köpekler sahipleri tarafından bu parklara getiriliyor. Bu da vatandaşlar da her an saldırıya uğrama korkusu yaratıyor.  Ayrıca bu köpekler bir araya getirildiğinde birbirleriyle dövüştürülebiliyor.Yada sahibinin elinden kaçtığında istenmeyen sonuçlar doğurabiliyor.

 

Bizleri arayan vatandaşlar hemen hergün bu görüntülerle karşılaştıklarını ve özellikle Yenişehir'de Müftü deresi civarı, Pirireis Parkı ve 24 Kasım Öğretmenler Parkında çokça görülen bu köpekler için  yetkililerin gerekli tedbiri alınmasını istediler. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.