Yaylalara Kar Yağdı, Toroslar Harekete Geçti

31.12.2019 - 08:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yaylalara Kar Yağdı, Toroslar Harekete Geçti

Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Belediye ekipleri, Arslanköy, Kavaklıpınar, Kurudere ve Yüksekoluk Mahalleleri'nde ve güzergahlarında ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyor. Ekipler, aynı zamanda yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardım ederken, mahalle sakinleri ise belediyenin bu çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.   "Hemşehrilerimizin Huzuru ve Refahı Önceliğimiz"               Karla mücadele ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduklarını dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımızdan isteğimiz de karlı havaya göre araçlarını hazırlıklı tutmaları ve kar lastiklerini takmalarıdır" dedi.             Başkan Yılmaz; "İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması, araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için karla mücadele ekiplerimiz,  çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere de anında müdahale ederek, yoğun kar yağışının vatandaşlarımızın hayatını zorlaştırmaması için iş makinelerimizle her an müdahaleye hazırız" şeklinde konuştu.
Toroslar Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki yaylalarda etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını başlattı.

Belediye ekipleri, Arslanköy, Kavaklıpınar, Kurudere ve Yüksekoluk Mahalleleri'nde ve güzergahlarında ulaşıma kapanan yolları iş makineleriyle açarak araç ve yaya trafiğini rahatlatıyor. Ekipler, aynı zamanda yolda mahsur kalan vatandaşlara da yardım ederken, mahalle sakinleri ise belediyenin bu çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

 

"Hemşehrilerimizin Huzuru ve Refahı Önceliğimiz"

 

            Karla mücadele ekiplerinin 7/24 teyakkuz halinde olduklarını dile getiren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Belediyemizin almış olduğu tedbirlerin yanı sıra vatandaşlarımızdan isteğimiz de karlı havaya göre araçlarını hazırlıklı tutmaları ve kar lastiklerini takmalarıdır" dedi.

            Başkan Yılmaz; "İlçemizin yüksek rakımlı mahallelerinde etkili olan kar yağışı ile harekete geçerek karla mücadele çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması, araç ve yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için karla mücadele ekiplerimiz,  çalışmalarına devam edecek. Vatandaşlarımızdan gelen taleplere de anında müdahale ederek, yoğun kar yağışının vatandaşlarımızın hayatını zorlaştırmaması için iş makinelerimizle her an müdahaleye hazırız" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.