Yenişehir’deki öğrencilere narenciye dağıtımı yapıldı

08.11.2018 - 16:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir’deki öğrencilere narenciye dağıtımı yapıldı

Bu yıl 17-18 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Yenişehir ilçesindeki okullarda narenciye dağıtımı başladı.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde “Narenciye Hayattır” sloganı ile Adnan Menderes Bulvarı’nda gerçekleşecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Yenişehir ilçesinde bulunan okullara mandalina dağıtımı yapıldı. Batıkent İlkokulu ve Ortaokulu, Kocatepe İlkokulu, 50. Yıl Gökçeller, Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu öğrencilerine narenciye dağıtıldı. Çocukları aileleriyle birlikte festivale davet etmek ve sağlıklı gelişimine katkı sunmak, narenciye tüketimini benimsetmek amacıyla yapılan dağıtım renkli görüntülere sahne oldu.
Bu yıl 17-18 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Yenişehir ilçesindeki okullarda narenciye dağıtımı başladı.

Mersin Ticaret Borsası koordinatörlüğünde “Narenciye Hayattır” sloganı ile Adnan Menderes Bulvarı’nda gerçekleşecek olan 6. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali kapsamında Yenişehir ilçesinde bulunan okullara mandalina dağıtımı yapıldı. Batıkent İlkokulu ve Ortaokulu, Kocatepe İlkokulu, 50. Yıl Gökçeller, Akdeniz Bölge Komutanlığı İlkokulu öğrencilerine narenciye dağıtıldı.

Çocukları aileleriyle birlikte festivale davet etmek ve sağlıklı gelişimine katkı sunmak, narenciye tüketimini benimsetmek amacıyla yapılan dağıtım renkli görüntülere sahne oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.