Yenişehir Festivale Hazır

31.10.2019 - 18:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yenişehir Festivale Hazır

Mersin Narenciye Festivali hazırlıklarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, festivale konuk olan 7 ülkeden gösteri gruplarını ağırladı. İlçedeki 5 okulda minik öğrencilere narenciye ikramında bulunan Yenişehir Belediyesi, görkemli bir stantla ve çeşitli aktivitelerle festival alanında da yer alacak.

7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nin destekçileri arasında yer alan Yenişehir Belediyesi, festival hazırlıklarını sürdürüyor. Yenişehir Belediyesi hazırlıklar kapsamında Necati Bolkar İlkokulu, 50. Yıl Gökçeller İlkokulu, 100. Yıl Akkent İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, Batıkent İlkokulu’nda öğrencilere narenciye ürünleri dağıttı. 2 bin 800 kilogram narenciyeyi öğrencilere ikram eden Yenişehir Belediyesi böylece hem çocukların narenciye tüketimi alışkanlığı kazanmasına katkıda bulundu, hem de festivalin duyurusunu yaptı. Okullarda dağıtılan narenciye ürünleri de yöre çiftçisinden satın alındı. Yenişehir Belediyesi ayrıca, narenciye dağıtımı yaptığı okullarda öğrencilere ‘Gezen Kaplumbağa’ adlı kitabı da hediye etti.   EĞLENCELİ STANT MERSİNLİLERİ BEKLİYOR   Yenişehir Belediyesi, 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde görkemli bir stant ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle de yer alacak. Yenişehir Belediyesi’nin standında çocuklara yönelik çeşitli eğlenceler düzenlenecek, hem çocukların, hem yetişkinlerin damak tadına hitap edecek yiyecekler hazırlanarak ikram edilecek. Yenişehir Belediyesi’nin standında ikram edilecek yiyecekler, üniversitelerin gastronomi bölümü öğrencilerince anında hazırlanarak ikram edilecek.   KONUKLARA EL YAPIMI LİMONATA İKRAMI   Mersin Narenciye Festivali kapsamında sahne alacak gösteri grupları Yenişehir Belediyesi binası önünde mini bir gösteri sundu. Bulgaristan, Rusya, Hindistan, Ürdün, Kazakistan, Gürcistan ve Bosna Hersek’ten gelen gösteri gruplarının gösterisi ilgiyle izlendi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de konuklarla sohbet etti, gösterileri izledi. Mini gösteri sırasında Yenişehir Belediyesi, konuklara ve vatandaşlara el yapımı halis limonata ikram etti.    
Mersin Narenciye Festivali hazırlıklarını sürdüren Yenişehir Belediyesi, festivale konuk olan 7 ülkeden gösteri gruplarını ağırladı. İlçedeki 5 okulda minik öğrencilere narenciye ikramında bulunan Yenişehir Belediyesi, görkemli bir stantla ve çeşitli aktivitelerle festival alanında da yer alacak.

7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nin destekçileri arasında yer alan Yenişehir Belediyesi, festival hazırlıklarını sürdürüyor.

Yenişehir Belediyesi hazırlıklar kapsamında Necati Bolkar İlkokulu, 50. Yıl Gökçeller İlkokulu, 100. Yıl Akkent İlkokulu, Kocatepe İlkokulu, Batıkent İlkokulu’nda öğrencilere narenciye ürünleri dağıttı. 2 bin 800 kilogram narenciyeyi öğrencilere ikram eden Yenişehir Belediyesi böylece hem çocukların narenciye tüketimi alışkanlığı kazanmasına katkıda bulundu, hem de festivalin duyurusunu yaptı. Okullarda dağıtılan narenciye ürünleri de yöre çiftçisinden satın alındı.

Yenişehir Belediyesi ayrıca, narenciye dağıtımı yaptığı okullarda öğrencilere ‘Gezen Kaplumbağa’ adlı kitabı da hediye etti.

 

EĞLENCELİ STANT MERSİNLİLERİ BEKLİYOR

 

Yenişehir Belediyesi, 7. Uluslararası Mersin Narenciye Festivali’nde görkemli bir stant ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle de yer alacak. Yenişehir Belediyesi’nin standında çocuklara yönelik çeşitli eğlenceler düzenlenecek, hem çocukların, hem yetişkinlerin damak tadına hitap edecek yiyecekler hazırlanarak ikram edilecek. Yenişehir Belediyesi’nin standında ikram edilecek yiyecekler, üniversitelerin gastronomi bölümü öğrencilerince anında hazırlanarak ikram edilecek.

 

KONUKLARA EL YAPIMI LİMONATA İKRAMI

 

Mersin Narenciye Festivali kapsamında sahne alacak gösteri grupları Yenişehir Belediyesi binası önünde mini bir gösteri sundu.

Bulgaristan, Rusya, Hindistan, Ürdün, Kazakistan, Gürcistan ve Bosna Hersek’ten gelen gösteri gruplarının gösterisi ilgiyle izlendi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de konuklarla sohbet etti, gösterileri izledi.

Mini gösteri sırasında Yenişehir Belediyesi, konuklara ve vatandaşlara el yapımı halis limonata ikram etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.