Yeşilboğaz 'İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır'

01.06.2019 - 13:56, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Yeşilboğaz 'İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır'

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı kaleme aldığı ‘İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır’ adlı kısa bir şiirle kutladı. Yeşilboğaz yazmış olduğu dizelerle, toplumsal mesajlar verdi.

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı kaleme aldığı  ‘İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır’ adlı kısa bir şiirle kutladı. Yeşilboğaz yazmış olduğu dizelerle, toplumsal mesajlar verdi.   “Savaşanların son düşüncesi barış olduğu gün, dünyada barış çanları çaldığı gündür asıl bayram. İnsanlığı yeşerten kadınlar öldürülmüyorsa, çocuklar doya doya çocuk olduğunu hissedebiliyorsa, bundan daha güzel bir bayram var mıdır? Yok etmeden yaşamayı öğreneceğimiz her günümüz, bayram tadında olacaktır. Asıl bayram; adaletin gücü, güce olan prangayı kırdığı zaman görebileceğimiz; aydınlık, hoşgörü, umut ve huzur dolu günlerdir. Karanlığın aydınlığa yenileceği gün yakınsa, Ve umut fısıldıyorsa kulağımıza gelecek güzel günleri, Bayram sevinci yakındır insanlığa…”
Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı kaleme aldığı ‘İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır’ adlı kısa bir şiirle kutladı. Yeşilboğaz yazmış olduğu dizelerle, toplumsal mesajlar verdi.

Mersin Barosu Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Ramazan Bayramı’nı kaleme aldığı  ‘İnsanlığa Bayram Sevinci Yakındır’ adlı kısa bir şiirle kutladı. Yeşilboğaz yazmış olduğu dizelerle, toplumsal mesajlar verdi.

 

Savaşanların son düşüncesi barış olduğu gün, dünyada barış çanları çaldığı gündür asıl bayram.

İnsanlığı yeşerten kadınlar öldürülmüyorsa, çocuklar doya doya çocuk olduğunu hissedebiliyorsa, bundan daha güzel bir bayram var mıdır?

Yok etmeden yaşamayı öğreneceğimiz her günümüz, bayram tadında olacaktır.

Asıl bayram; adaletin gücü, güce olan prangayı kırdığı zaman görebileceğimiz; aydınlık, hoşgörü, umut ve huzur dolu günlerdir.

Karanlığın aydınlığa yenileceği gün yakınsa,

Ve umut fısıldıyorsa kulağımıza gelecek güzel günleri,

Bayram sevinci yakındır insanlığa…”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.