Akdeniz Belediyesi'nin ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor

Eğitim 13.10.2021 - 12:23, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Akdeniz Belediyesi'nin ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor

Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor.

Akdeniz Belediyesi’nin eğitime ve dezavantajlı durumdaki gençlere destek ve katkıları artarak devam ediyor. Bu yılın başlarında, üniversite sınavına hazırlanan 3 bin genç için Akdeniz Eğitim Akademisi üzerinden internet erişimli ve çok kapsamlı eğitim portalını hizmete açan; lise sınavlarına hazırlanan 4 bin 500 öğrenci için de LGS hazırlık setleri hediye eden Akdeniz Belediyesi, şimdi de ücretsiz Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ücretsiz hazırlık kursları verecek.   Son başvuru tarihi 30 Ekim…   Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ve dezavantajlı durumdaki gençlere fırsat eşitliği sağlayan üniversiteye hazırlık kurslarında; hafta sonu deneme sınavları, rehberlik hizmeti, kültür gezileri ve gençlik kampları da olacak.   Başvuruların 11 Ekim’de başladığı ücretsiz üniversite hazırlık kurslarından faydalanmak isteyen öğrenciler ve aileleri, Mersin Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta bulunan eğitim merkezine şahsen başvuru yapabilir, ayrıca (0324-3363677) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir.   Ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarından faydalanmak için son başvuru tarihi ise 30 Ekim 2021.  
Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları başlıyor.

Akdeniz Belediyesi’nin eğitime ve dezavantajlı durumdaki gençlere destek ve katkıları artarak devam ediyor. Bu yılın başlarında, üniversite sınavına hazırlanan 3 bin genç için Akdeniz Eğitim Akademisi üzerinden internet erişimli ve çok kapsamlı eğitim portalını hizmete açan; lise sınavlarına hazırlanan 4 bin 500 öğrenci için de LGS hazırlık setleri hediye eden Akdeniz Belediyesi, şimdi de ücretsiz Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ücretsiz hazırlık kursları verecek.

 

Son başvuru tarihi 30 Ekim…

 

Akdeniz Belediyesi’nin; Mersin Halk Eğitim Merkezi ile Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlediği ve dezavantajlı durumdaki gençlere fırsat eşitliği sağlayan üniversiteye hazırlık kurslarında; hafta sonu deneme sınavları, rehberlik hizmeti, kültür gezileri ve gençlik kampları da olacak.

 

Başvuruların 11 Ekim’de başladığı ücretsiz üniversite hazırlık kurslarından faydalanmak isteyen öğrenciler ve aileleri, Mersin Metropol Gökdelen İş Merkezi 29’uncu katta bulunan eğitim merkezine şahsen başvuru yapabilir, ayrıca (0324-3363677) numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir.

 

Ücretsiz üniversiteye hazırlık kurslarından faydalanmak için son başvuru tarihi ise 30 Ekim 2021.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.