Başkan Bozdoğan öğrencilere karne dağıttı

Spor 21.01.2022 - 16:35, Güncelleme: 21.01.2022 - 16:35
 

Başkan Bozdoğan öğrencilere karne dağıttı

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek karnelerini takdim etti.

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek karnelerini takdim etti. Karnelerini Başkan Bozdoğan’ın elinden alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Tarsus İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bozdoğan, öğrencilere karne ve hediye dağıtarak heyecanlarına ortak oldu. Düzenlenen Karne Günü etkinliğine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve kentin protokol üyeleri katılım sağladı.  ‘’SİZLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ’’ Öğrencilere eğitim öğretim hayatları ile ilgili tavsiyeler veren Başkan Bozdoğan, “Sevgili öğrenciler, bir dönemin sonuna geldiniz ve derslerinize emek sarf ettiniz. Uzun ve yoğun geçen bir dönemin ardından karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz. Bugün bu sıralarda geleceğin mühendislerini, öğretmenlerini, profesörlerini, ülkemizin geleceğini görüyorum. Bizim bütün gayretimiz öğrencilerimizin geleceği içindir. Sizlere daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz.  Ara tatilinizde daha çok çalışarak, daha güzel yarınlara sağlam adımlar atacağınıza hiç şüphem yok. Tatil süresince iyi dinlenin ancak eksikliklerinizi de gidermeyi ihmal etmeyin. Öğrencilerimizin başarısı için emek sarf eden öğretmenlerimize ve siz geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum. ‘’ diye konuştu. Başkan Bozdoğan ve protokol üyeleri program sonunda öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.
Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek karnelerini takdim etti.

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte okullarda karne heyecanı yaşandı. Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İlkokulu öğrencileri ile bir araya gelerek karnelerini takdim etti. Karnelerini Başkan Bozdoğan’ın elinden alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilerin karne sevincini paylaştı. Tarsus İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Başkan Bozdoğan, öğrencilere karne ve hediye dağıtarak heyecanlarına ortak oldu. Düzenlenen Karne Günü etkinliğine Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve kentin protokol üyeleri katılım sağladı.

 ‘’SİZLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ’’

Öğrencilere eğitim öğretim hayatları ile ilgili tavsiyeler veren Başkan Bozdoğan, “Sevgili öğrenciler, bir dönemin sonuna geldiniz ve derslerinize emek sarf ettiniz. Uzun ve yoğun geçen bir dönemin ardından karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz. Bugün bu sıralarda geleceğin mühendislerini, öğretmenlerini, profesörlerini, ülkemizin geleceğini görüyorum. Bizim bütün gayretimiz öğrencilerimizin geleceği içindir. Sizlere daha güzel yarınlar bırakmak için yoğun gayret gösteriyoruz.  Ara tatilinizde daha çok çalışarak, daha güzel yarınlara sağlam adımlar atacağınıza hiç şüphem yok. Tatil süresince iyi dinlenin ancak eksikliklerinizi de gidermeyi ihmal etmeyin. Öğrencilerimizin başarısı için emek sarf eden öğretmenlerimize ve siz geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize teşekkür ediyor, iyi tatiller diliyorum. ‘’ diye konuştu.

Başkan Bozdoğan ve protokol üyeleri program sonunda öğrencilere karne hediyesi olarak kitap dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.