Çamlıbel Sokak Şenliği Mersinlileri Bekliyor

Kültür-Sanat 22.10.2022 - 14:45, Güncelleme: 22.10.2022 - 14:45
 

Çamlıbel Sokak Şenliği Mersinlileri Bekliyor

Çamlıbel Sokak Şenliği’nin üçüncüsü renkli görüntüler altında başladı.

Akdeniz Belediyesi’nin de paydaşları arasında olduğu; bölgeyi eskiden olduğu gibi canlı ve hareketli günlerine yeniden kavuşturmayı amaçlayan Çamlıbel Sokak Şenliği’nin üçüncüsü renkli görüntüler altında başladı. Şenliğe katılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersinleri 3 gün sürecek etkinliklere davet etti. Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği, Akdeniz Belediyesi, Mersin uluslararası Liman İşletmeciliği, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğiyle organize edilen 3’üncü Çamlıbel Sokak Şenliği, bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ve dans gösterileriyle start aldı. Bir zamanlar Mersin’in en hareketli bölgelerinin başında gelen Çamlıbel’i eski günlerine kavuşturmak, yeniden bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla gerçekleşen Çamlıbel Sokak Şenliği’nde sokak sanatçıları ziyaretçilerin ilgisini çeken performanslarını sergiledi. Kadın girişimciler de açtıkları stantlarda, ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini konukların beğenisine sundu. Gültak; “Çamlıbel’in yeniden canlanması noktasında önemli bir etkinlik” Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da Eski Çevre Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Fatma Güldemet Sarı ve başkan yardımcıları ile birlikte Çamlıbel Sokak Şenliği’ne katılarak stantları tek tek gezdi, kadınlarla sohbet etti. Mersinlileri şenliğe katılmaya çağıran Başkan Gültak, yaptığı değerlendirmede; “Çamlıbel Sokak Şenliği’nde kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık, şenlik alanında kadınların sergilediği ürünleri gördük. Rahatlıkla satış yapabiliyorlar ve Mersinli hemşerilerimiz de akın akın Çamlıbel’e geliyor. Çamlıbel’in yeniden hareketlenmesi noktasında güzel bir festival olacak. Akdeniz Belediyesi olarak da burada faaliyet gösteren tüm esnafımıza ve Akdeniz Çamlıbel Derneğimize destek oluyoruz. Yarın akşam Cumhuriyet Meydanı’nda da Buray’ın konseri var. Tüm Mersinlileri konsere bekliyoruz. Sokak festivalimiz Akdeniz ve Mersin’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu. Karlıklı; “Tüm Mersinlileri şenliğimize bekliyoruz” Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği Başkanı Hüseyin Karlıklı da yaptığı açıklamada, “Çamlıbel’in yeniden canlanması; sokağımızın yeniden eski şaşaalı güzel günlerine dönmesi için yaptığımız bir organizasyon. Festival alanımızda 40’ın üzerinde çadır var. Çadırları da kadın girişimcilere tahsis ettik. Evlerinde ürettikleri ürünlerini sergiliyorlar. Şenlik alanımızda yerel sanatçılarımız konser verecek. Tüm Mersinlileri şenliğimize bekliyoruz. Katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi. Dolu dolu geçecek şenlik Mersinlileri bekliyor… Pandemi tedbirleri nedeniyle 1 yıl ara verilen ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen Çamlıbel Sokak Şenliği’nde; sokak gösterileri, konserler, turnuvalar, sportif ve sanatsal etkinlikler, yöresel lezzetler, DJ performansları, çocuk oyunları ve sürprizler 3 gün boyunca Mersinlilerle buluşacak. Sevilen şarkıcı Buray da bugün (Cumartesi) saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alarak sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.
Çamlıbel Sokak Şenliği’nin üçüncüsü renkli görüntüler altında başladı.

Akdeniz Belediyesi’nin de paydaşları arasında olduğu; bölgeyi eskiden olduğu gibi canlı ve hareketli günlerine yeniden kavuşturmayı amaçlayan Çamlıbel Sokak Şenliği’nin üçüncüsü renkli görüntüler altında başladı. Şenliğe katılan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersinleri 3 gün sürecek etkinliklere davet etti.

Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği, Akdeniz Belediyesi, Mersin uluslararası Liman İşletmeciliği, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ve Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğiyle organize edilen 3’üncü Çamlıbel Sokak Şenliği, bando eşliğindeki kortej yürüyüşü ve dans gösterileriyle start aldı. Bir zamanlar Mersin’in en hareketli bölgelerinin başında gelen Çamlıbel’i eski günlerine kavuşturmak, yeniden bir cazibe merkezine dönüştürmek amacıyla gerçekleşen Çamlıbel Sokak Şenliği’nde sokak sanatçıları ziyaretçilerin ilgisini çeken performanslarını sergiledi. Kadın girişimciler de açtıkları stantlarda, ürettikleri el emeği göz nuru ürünlerini konukların beğenisine sundu.

Gültak; “Çamlıbel’in yeniden canlanması noktasında önemli bir etkinlik”

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak da Eski Çevre Bakanı ve AK Parti MKYK üyesi Fatma Güldemet Sarı ve başkan yardımcıları ile birlikte Çamlıbel Sokak Şenliği’ne katılarak stantları tek tek gezdi, kadınlarla sohbet etti. Mersinlileri şenliğe katılmaya çağıran Başkan Gültak, yaptığı değerlendirmede; “Çamlıbel Sokak Şenliği’nde kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık, şenlik alanında kadınların sergilediği ürünleri gördük. Rahatlıkla satış yapabiliyorlar ve Mersinli hemşerilerimiz de akın akın Çamlıbel’e geliyor. Çamlıbel’in yeniden hareketlenmesi noktasında güzel bir festival olacak. Akdeniz Belediyesi olarak da burada faaliyet gösteren tüm esnafımıza ve Akdeniz Çamlıbel Derneğimize destek oluyoruz. Yarın akşam Cumhuriyet Meydanı’nda da Buray’ın konseri var. Tüm Mersinlileri konsere bekliyoruz. Sokak festivalimiz Akdeniz ve Mersin’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Karlıklı; “Tüm Mersinlileri şenliğimize bekliyoruz”

Mersin Akdeniz Çamlıbel Derneği Başkanı Hüseyin Karlıklı da yaptığı açıklamada, “Çamlıbel’in yeniden canlanması; sokağımızın yeniden eski şaşaalı güzel günlerine dönmesi için yaptığımız bir organizasyon. Festival alanımızda 40’ın üzerinde çadır var. Çadırları da kadın girişimcilere tahsis ettik. Evlerinde ürettikleri ürünlerini sergiliyorlar. Şenlik alanımızda yerel sanatçılarımız konser verecek. Tüm Mersinlileri şenliğimize bekliyoruz. Katkılarından dolayı tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

Dolu dolu geçecek şenlik Mersinlileri bekliyor…

Pandemi tedbirleri nedeniyle 1 yıl ara verilen ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleşen Çamlıbel Sokak Şenliği’nde; sokak gösterileri, konserler, turnuvalar, sportif ve sanatsal etkinlikler, yöresel lezzetler, DJ performansları, çocuk oyunları ve sürprizler 3 gün boyunca Mersinlilerle buluşacak. Sevilen şarkıcı Buray da bugün (Cumartesi) saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda sahne alarak sevilen şarkılarını hayranları için seslendirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.