ASKON Mersin Şubesi ASKON Konya Heyetini Ağırladı

08.10.2021 - 10:47, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

ASKON Mersin Şubesi ASKON Konya Heyetini Ağırladı

Askon Konya Şube Başkan'ı Atilla Sinacı, Başkan yardımcıları, Taner Doğan, Osman Oflaz, Genç Askon Başkan'ı Ferhat Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Askon Mersin şubesi olarak ağırlandı.

Arbella'da gerçekleştirilen ziyarette Askon Konya heyetine fabrikalar tanıtılıp saha turu gerçekleştirildi.   Düzenlenen yemeğin akabinde Askon Mersin Şubesi Başkan’ı Hasan Arslan ve Askon Konya Şubesi Başkan’ı Atilla Sinacı günün anısına birbirlerine plaketlerini takdim ettiler.   Askon Konya heyeti, Askon Mersin şubesi eşliğinde Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş. (MESBAŞ) ziyareti gerçekleştirdi. MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum, Mersin Serbest Bölgesi'nin kuruluşu ve işleyişi hakkında Askon Konya heyetine sunum yaparak bilgilendirdi.   Günün sonunda MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum ve Askon Konya Başkanı Atilla Sinacı teşekkür plaketlerini birbirlerine armağan ederek günü sonlandırdı.  
Askon Konya Şube Başkan'ı Atilla Sinacı, Başkan yardımcıları, Taner Doğan, Osman Oflaz, Genç Askon Başkan'ı Ferhat Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Askon Mersin şubesi olarak ağırlandı.

Arbella'da gerçekleştirilen ziyarette Askon Konya heyetine fabrikalar tanıtılıp saha turu gerçekleştirildi.

 

Düzenlenen yemeğin akabinde Askon Mersin Şubesi Başkan’ı Hasan Arslan ve Askon Konya Şubesi Başkan’ı Atilla Sinacı günün anısına birbirlerine plaketlerini takdim ettiler.

 

Askon Konya heyeti, Askon Mersin şubesi eşliğinde Mersin Serbest Bölge Kurucu ve İşletmecisi A.Ş. (MESBAŞ) ziyareti gerçekleştirdi. MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum, Mersin Serbest Bölgesi'nin kuruluşu ve işleyişi hakkında Askon Konya heyetine sunum yaparak bilgilendirdi.

 

Günün sonunda MESBAŞ Genel Müdürü Edvar Mum ve Askon Konya Başkanı Atilla Sinacı teşekkür plaketlerini birbirlerine armağan ederek günü sonlandırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.