Başkan Gültak, Iveco Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç'ı Ziyaret Etti.

06.10.2021 - 10:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Gültak, Iveco Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç'ı Ziyaret Etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak mahalle ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra iş insanlarını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sohbet etmeye devam ediyor. Bu anlamda Başkan Gültak, Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç'ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve iş insanları ile Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç  hazır bulundu.   Sohbet havasında  gerçekleşen ziyarette Başkan Gültak, sözlerine Vahdettin Kılıç'a hayırlı işler dileyerek başladı. Yaptıkları çalışmalardan ve gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Gültak, bu projeler içinde özellikle kentsel dönüşüme çok önem vediklerini belirterek, Çay mahallesindeki inşaatın bitmek üzere olduğunu , şimdi ise Barış mahallesinde kentsel dönüşümü başlattıklarını ifade ederek bölgede yaşan vatandaşların daha iyi koşullarda bir yaşam sürmelerini amaçladıklarını söyledi. Bu projelerin sadece bölge halkı değil toplumun tüm kesimi tarafından benimsendiğini dile getirdi. Bunun dışında balıkçı barınağının olduğu bölgeye yap işlet devret modeli ile Mersine yakışır bir Marina yapılacağını belirterek bilgiler sundu.   Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdeniz'in gelişiminin kentin ve ekonomisinin gelişimi için çok önemli olduğunu belirterek Başkan Gültak'ın bu anlamda kent için çok önemli işler gerçekleştirdiğini ifade etti.   Başkan Gültak ziyarette orada bulunan iş dünyası temsilcilerinin de taleplerini dinledi.   Ziyaret sonunda Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Başkan Gültak'a ziyaretinden dolayı işlemeli bir tabak hediye etti.
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak mahalle ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra iş insanlarını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek sohbet etmeye devam ediyor. Bu anlamda Başkan Gültak, Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç'ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemal Kaçmaz, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile, TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ve iş insanları ile Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Genel Müdürü Kenan Kılıç  hazır bulundu.

 

Sohbet havasında  gerçekleşen ziyarette Başkan Gültak, sözlerine Vahdettin Kılıç'a hayırlı işler dileyerek başladı. Yaptıkları çalışmalardan ve gerçekleştirdikleri projeleri anlatan Gültak, bu projeler içinde özellikle kentsel dönüşüme çok önem vediklerini belirterek, Çay mahallesindeki inşaatın bitmek üzere olduğunu , şimdi ise Barış mahallesinde kentsel dönüşümü başlattıklarını ifade ederek bölgede yaşan vatandaşların daha iyi koşullarda bir yaşam sürmelerini amaçladıklarını söyledi. Bu projelerin sadece bölge halkı değil toplumun tüm kesimi tarafından benimsendiğini dile getirdi. Bunun dışında balıkçı barınağının olduğu bölgeye yap işlet devret modeli ile Mersine yakışır bir Marina yapılacağını belirterek bilgiler sundu.

 

Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akdeniz'in gelişiminin kentin ve ekonomisinin gelişimi için çok önemli olduğunu belirterek Başkan Gültak'ın bu anlamda kent için çok önemli işler gerçekleştirdiğini ifade etti.

 

Başkan Gültak ziyarette orada bulunan iş dünyası temsilcilerinin de taleplerini dinledi.

 

Ziyaret sonunda Iveco Mersin Yetkili Bayii Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Başkan Gültak'a ziyaretinden dolayı işlemeli bir tabak hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.