Esnafa Başkan Sözü

Siyaset 16.03.2019 - 13:22, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Esnafa Başkan Sözü

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, tarihi Zafer Çarşısı esnafıyla buluştu. Belediyenin kiracısı olan esnaf, kira koşullarının iyileştirilmesini istedi, Vahap Seçer, “Kiraları esnafı mağdur etmeden düzenleyeceğiz” dedi. Seçer, şehir merkezindeki çarşıların yenileneceğini de kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Yenişehir ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Vahap Seçer, muhtarlarla buluşmada yaptığı konuşmada, “Mersin’de bir değişime, bir dönüşüme ihtiyaç var. Biliyorum sancılı olacak ama emek vermeden de bir şeyi değiştiremezsiniz. Ben sıradışı bir belediye başkanı olacağım. Sıradanlıkla bu memleket bir yere gitmiyor. Bunu gördük” dedi. Vahap Seçer, halk arasında Bitpazarı olarak anılan tarihi Zafer Çarşısı’nı da ziyaret etti ve esnafın çayını içti. Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü, Vahap Seçer’e çarşının durumu hakkında bilgi verdi ve kiraların esnafı zorlamayacak şekilde ayarlanmasını istedi. Vahap Seçer, “Kiralar konusunda çarşı esnafımızı mağdur etmeyecek bir düzenleme elbette yaparız.  Hem kamunun,  hem esnafın çıkarını gözetiriz. Karşılıklı iyi niyet olduktan sonra çözülemeyecek sorun yoktur” dedi. Mersin şehir merkezindeki tarihi çarşıların yenilenmesiyle ilgili projelerinin olduğunu ifade eden Vahap Seçer, yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın arazisinin, Çamlıbel’in, Balık Pazarı’nın ve Zafer Çarşısı’nın bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.    
CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, tarihi Zafer Çarşısı esnafıyla buluştu. Belediyenin kiracısı olan esnaf, kira koşullarının iyileştirilmesini istedi, Vahap Seçer, “Kiraları esnafı mağdur etmeden düzenleyeceğiz” dedi. Seçer, şehir merkezindeki çarşıların yenileneceğini de kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, Yenişehir ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi.

Vahap Seçer, muhtarlarla buluşmada yaptığı konuşmada, “Mersin’de bir değişime, bir dönüşüme ihtiyaç var. Biliyorum sancılı olacak ama emek vermeden de bir şeyi değiştiremezsiniz. Ben sıradışı bir belediye başkanı olacağım. Sıradanlıkla bu memleket bir yere gitmiyor. Bunu gördük” dedi.

Vahap Seçer, halk arasında Bitpazarı olarak anılan tarihi Zafer Çarşısı’nı da ziyaret etti ve esnafın çayını içti. Mersin Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Bekir Algüllü, Vahap Seçer’e çarşının durumu hakkında bilgi verdi ve kiraların esnafı zorlamayacak şekilde ayarlanmasını istedi.

Vahap Seçer, “Kiralar konusunda çarşı esnafımızı mağdur etmeyecek bir düzenleme elbette yaparız.  Hem kamunun,  hem esnafın çıkarını gözetiriz. Karşılıklı iyi niyet olduktan sonra çözülemeyecek sorun yoktur” dedi.

Mersin şehir merkezindeki tarihi çarşıların yenilenmesiyle ilgili projelerinin olduğunu ifade eden Vahap Seçer, yıkılan Tevfik Sırrı Gür Stadı’nın arazisinin, Çamlıbel’in, Balık Pazarı’nın ve Zafer Çarşısı’nın bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.