Hacı Özkan Hıdırellez Bayramını kutladı

05.05.2021 - 17:11, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Hacı Özkan Hıdırellez Bayramını kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, baharın gelişiyle kutlanan Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: Yüzyıllardır farklı kültürleri bir arada barındıran ve medeniyetimize renk katan değerlerimizden biri olan Hıdırellez, bolluğun, bereketin, sağlığın ve huzurun simgesidir.   Baharın gelişiyle kutlanan Hıdırellez Bayramı, dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan bir kültür mirası olarak yüzyıllardır kültürel ve sosyal bağlarla, toplumsal huzurun, beraberliğin ve komşuluğun pekişmesine katkıda bulunmuştur. Milleti oluşturan yapı taşları arasındaki harç konumundaki bu güzel adetlerimizin ve bizi biz yapan en küçük bir ayrıntının bile yaşatılması, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması bakımından büyük önem taşımaktadır. Hıdırellez Bayramı da toplumumuzun ne kadar hoşgörülü bir toplum olduğunu gösteren başlıca geleneklerimizden biridir.   Farklı inanç, medeniyetler ve kültürler arasında hoşgörü olduğu sürece dünyadaki barış ve huzurun çok daha iyi olacağı düşüncesiyle dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan Hıdırellez Bayramı’nı kutluyor, Mersinli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza  sağlık, mutluluk, huzur, kazanç ve bereket getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, baharın gelişiyle kutlanan Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Yüzyıllardır farklı kültürleri bir arada barındıran ve medeniyetimize renk katan değerlerimizden biri olan Hıdırellez, bolluğun, bereketin, sağlığın ve huzurun simgesidir.

 

Baharın gelişiyle kutlanan Hıdırellez Bayramı, dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan bir kültür mirası olarak yüzyıllardır kültürel ve sosyal bağlarla, toplumsal huzurun, beraberliğin ve komşuluğun pekişmesine katkıda bulunmuştur. Milleti oluşturan yapı taşları arasındaki harç konumundaki bu güzel adetlerimizin ve bizi biz yapan en küçük bir ayrıntının bile yaşatılması, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması bakımından büyük önem taşımaktadır. Hıdırellez Bayramı da toplumumuzun ne kadar hoşgörülü bir toplum olduğunu gösteren başlıca geleneklerimizden biridir.

 

Farklı inanç, medeniyetler ve kültürler arasında hoşgörü olduğu sürece dünyadaki barış ve huzurun çok daha iyi olacağı düşüncesiyle dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan Hıdırellez Bayramı’nı kutluyor, Mersinli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza  sağlık, mutluluk, huzur, kazanç ve bereket getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.