Karaduvar Balık Festivali Aynı Coşkuyla Devam Ediyor

10.10.2021 - 16:00, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Karaduvar Balık Festivali Aynı Coşkuyla Devam Ediyor

Akdeniz Belediyesi’nin, bu yıl ikincisini organize ettiği “Karaduvar Balık Festivali, ikinci gününde de aynı coşkuyla devam ediyor. Festival alanına insan akını devam ederken, binlerce kişi de balık-ekmek lezzetini tatmak için sırada bekliyor.

Karaduvar Balık Festivali’ kapsamında festivalin ilk günü olan Cumartesi akşamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İrem Derici, sevilen şarkılarını sahili dolduran hayranları için seslendirdi; binlerce kişi sanatçının şarkılarına eşlik ederek unutmayacakları dakikalar yaşadı.   Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sahneye çıkarak festivale katılımından dolayı İrem Derici’ye teşekkür etti. Özellikle festivalin minik konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Gültak, ilk festivalde olduğu gibi sahili dolduran seyirciler ve sanatçı İrem Derici ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.   İkinci gününde de festivale insan akını sürüyor   Karaduvar Balık Festivali’nin ikinci gününde de binlerce insanın sahile akını devam ediyor. Yüzlerce kişi deniz kenarına kurulan balık-ekmek tezgâhları önünde sırasını beklerken, yerel sanatçılar da sevilen şarkılarla konuklara unutamayacakları dakikalar yaşatıyor. Ödüllü yarışmaların düzenlendiği etkinlikte, küçük çocuklar da kendileri için hazırlanan alanlarda gönüllerince eğleniyor.   Festivalin ikinci gününde ünlü doktor Dr. Ender Saraç, sardalya ve sağlık üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Karaduvar Balık Festivali’nin ikinci gününün akşamında da konuklar, sevilen sanatçı Ece Seçkin konserini izleme şansı bulacak. Başkan Gültak, lezzetin eğlence ile buluşacağı ve gün boyu sürecek olan etkinliklere tüm Mersinlileri davet etti. 
Akdeniz Belediyesi’nin, bu yıl ikincisini organize ettiği “Karaduvar Balık Festivali, ikinci gününde de aynı coşkuyla devam ediyor. Festival alanına insan akını devam ederken, binlerce kişi de balık-ekmek lezzetini tatmak için sırada bekliyor.

Karaduvar Balık Festivali’ kapsamında festivalin ilk günü olan Cumartesi akşamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İrem Derici, sevilen şarkılarını sahili dolduran hayranları için seslendirdi; binlerce kişi sanatçının şarkılarına eşlik ederek unutmayacakları dakikalar yaşadı.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da sahneye çıkarak festivale katılımından dolayı İrem Derici’ye teşekkür etti. Özellikle festivalin minik konuklarıyla yakından ilgilenen Başkan Gültak, ilk festivalde olduğu gibi sahili dolduran seyirciler ve sanatçı İrem Derici ile fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi.

 

İkinci gününde de festivale insan akını sürüyor

 

Karaduvar Balık Festivali’nin ikinci gününde de binlerce insanın sahile akını devam ediyor. Yüzlerce kişi deniz kenarına kurulan balık-ekmek tezgâhları önünde sırasını beklerken, yerel sanatçılar da sevilen şarkılarla konuklara unutamayacakları dakikalar yaşatıyor. Ödüllü yarışmaların düzenlendiği etkinlikte, küçük çocuklar da kendileri için hazırlanan alanlarda gönüllerince eğleniyor.

 

Festivalin ikinci gününde ünlü doktor Dr. Ender Saraç, sardalya ve sağlık üzerine bir söyleşi gerçekleştirecek. Karaduvar Balık Festivali’nin ikinci gününün akşamında da konuklar, sevilen sanatçı Ece Seçkin konserini izleme şansı bulacak. Başkan Gültak, lezzetin eğlence ile buluşacağı ve gün boyu sürecek olan etkinliklere tüm Mersinlileri davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.