Merkez İlçe Muhtarlarıyla Buluşma Toplantıları Vali Su Başkanlığında Yapıldı

11.10.2021 - 07:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Merkez İlçe Muhtarlarıyla Buluşma Toplantıları Vali Su Başkanlığında Yapıldı

Vali Ali İhsan Su, Valiliğimiz koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Merkez ilçelerin mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantılara vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve il müdürleri katıldı.   Muhtarların taleplerini almak ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Su, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için var olduğunu kaydederek, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini ifade etti.   Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz özelinde de hemen her sektörde devletimizin, hükümetimizin yatırımlarının devam ettiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su, ilçelerimizde ulaşım, eğitim, sağlık, lojistik, ticaret gibi sektörlerde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile tarihi ve turistik mekanlardaki yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.   Bundan sonra da tüm hizmetlerin en hızlı ve en güzel şekilde yapılması için takibini beraberce yapacağız diyen Vali Su, katılımları ve katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.   Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sorunları ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletti ve çözüm önerileri üzerine konuşuldu
Vali Ali İhsan Su, Valiliğimiz koordinesinde düzenlenen “Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları” kapsamında Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli ilçelerindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Merkez ilçelerin mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantılara vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve il müdürleri katıldı.

 

Muhtarların taleplerini almak ve sorunların daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasını sağlamak amacıyla bu toplantıları gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Su, ilimizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşlarımıza hizmet etmek için var olduğunu kaydederek, muhtarların dile getireceği sorun ve talepleri son derece önemsediklerini ifade etti.

 

Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz özelinde de hemen her sektörde devletimizin, hükümetimizin yatırımlarının devam ettiğini kaydeden Vali Ali İhsan Su, ilçelerimizde ulaşım, eğitim, sağlık, lojistik, ticaret gibi sektörlerde tamamlanan ve devam eden yatırımlar ile tarihi ve turistik mekanlardaki yenileme çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Bundan sonra da tüm hizmetlerin en hızlı ve en güzel şekilde yapılması için takibini beraberce yapacağız diyen Vali Su, katılımları ve katkılarından dolayı muhtarlara teşekkür etti.

 

Toplantıda muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sorunları ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletti ve çözüm önerileri üzerine konuşuldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.