MERYAD Ailesi Kahvaltıda Buluştu.

18.10.2021 - 08:40, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

MERYAD Ailesi Kahvaltıda Buluştu.

Pandemiden dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen Meryad ailesi kahvaltıda buluştu.

Pandemiden dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (Meryad)  üyeleri aileleri ve çocukları ile birlikte  kahvaltıda bir araya geldiler.    Hoş sohbetlerin yaşandığı güzel ortamda  üyeler birbirleriyle hasret giderdiler.    MERYAD yönetim kurulu kahvaltı sonrasında dernek olarak pandemi dolayısıyla ertelenen tüm projelerin başlatılması kararı aldı. Gerçekleştirecekleri projelerin Mersin ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunuldu.     
Pandemiden dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen Meryad ailesi kahvaltıda buluştu.

Pandemiden dolayı uzun süredir bir araya gelemeyen Mersin Yatırımcı İş İnsanları Derneği (Meryad)  üyeleri aileleri ve çocukları ile birlikte  kahvaltıda bir araya geldiler. 

 

Hoş sohbetlerin yaşandığı güzel ortamda  üyeler birbirleriyle hasret giderdiler. 

 

MERYAD yönetim kurulu kahvaltı sonrasında dernek olarak pandemi dolayısıyla ertelenen tüm projelerin başlatılması kararı aldı. Gerçekleştirecekleri projelerin Mersin ve ülkemiz için hayırlı olması temennisinde bulunuldu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.