Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan'ı kutladı

22.04.2021 - 19:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Milletvekili Hacı Özkan 23 Nisan'ı kutladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan  yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:   Milli hâkimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılında gururla kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.   Sevgili çocuklar, Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; 23 Nisan çocuk bayramını kutlayamıyor olmamız asla sizleri üzüntüye sevk etmesin. Bizlere bu günlerde düşen görev, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan “kısmi kapanma” kararı sürecinde uyulması gereken usul ve esaslar doğrultusunda alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır. Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına hassasiyetle uyarak, bu zorlu süreci birlikte aşacağız.   Milli mücadele ve milli irade temeli üzerinde yükselen Türkiye,  aynı inanç ve kararlılıkla yeni hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemektedir.   Birlik ve bütünlüğüne, bayrağına, egemenliğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü işgalci zihniyete ve zorbalığa, dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyeceğini ispat eden kahraman milletimiz için en büyük kuvvet ve dayanak, yarınları güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımızdır.   Unutulmamalıdır ki, sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye’nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir. Onlara daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak ise boynumuzun borcudur.      Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi’nin bütün kahramanlarını, aziz vatanımızı bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.  
Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı

Ak Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan  yayınladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

Milli hâkimiyetin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 101. yılında gururla kutladığımız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm milletimize ve istikbalimizin yegâne teminatı olan çocuklarımıza kutlu olsun.

 

Sevgili çocuklar, Covid-19 salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; 23 Nisan çocuk bayramını kutlayamıyor olmamız asla sizleri üzüntüye sevk etmesin. Bizlere bu günlerde düşen görev, her zaman meydanlarda kutladığımız bayramımızı gelecek yıllarda yine aynı heyecan ve coşkuyla kutlayabilmemiz için Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan “kısmi kapanma” kararı sürecinde uyulması gereken usul ve esaslar doğrultusunda alınan tedbirlere hep birlikte uymaktır. Temizlik, Maske, Mesafe kurallarına hassasiyetle uyarak, bu zorlu süreci birlikte aşacağız.

 

Milli mücadele ve milli irade temeli üzerinde yükselen Türkiye,  aynı inanç ve kararlılıkla yeni hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemektedir.

 

Birlik ve bütünlüğüne, bayrağına, egemenliğine ve bağımsızlığına kasteden her türlü işgalci zihniyete ve zorbalığa, dün olduğu gibi bugün ve yarın da geçit vermeyeceğini ispat eden kahraman milletimiz için en büyük kuvvet ve dayanak, yarınları güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımızdır.

 

Unutulmamalıdır ki, sevgiyle büyüttüğümüz her çocuğun gözlerindeki ışık, Türkiye’nin yolunu aydınlatan meşale hüviyetindedir. Onlara daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye bırakmak ise boynumuzun borcudur.   

 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Harbi’nin bütün kahramanlarını, aziz vatanımızı bize emanet eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.