Toroslar Minik Aras Bulut'un Yüzünü Güldürdü

05.05.2021 - 17:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Toroslar Minik Aras Bulut'un Yüzünü Güldürdü

Toroslar Belediyesi, Gönül Bağı Projesiyle işitme engelli 3 yaşındaki Aras Bulut Tamur'un yüzünü güldürdü.

İşitme cihazındaki pilin bitmesi nedeniyle duymakta zorluk çeken minik Aras Bulut'un ailesi, tam kapanma sürecinde pili temin edemedi. Tamur ailesi, Toroslar Belediyesi'nin 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı'nı arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğü Evde Destek Birimi ekiplerine ulaştı.   Ekipler, minik Aras Bulut'un işitme cihazı için gereken pili en kısa sürede temin etti. Minik Aras Bulut'a bu güzel hediyeyi ise MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek verdi.   Kurdali Mahallesi'nde yaşayan Tamur ailesine ziyaret gerçekleştiren Şimşek, pandemi kurallarına uygun olarak Minik Aras'a işitme cihazı pilini hediye edip, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.   Milletvekili Şimşek; "Toroslar Belediyemiz Vatandaşımızın Her An Yanında"   Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediyesi'nin tam kapanma sürecinde hayata geçirdiği Gönül Bağı Projesi'nin 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara çözüm odaklı ulaştıklarını belirterek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı ve ekibini tebrik etti.   Tamur ailesine Başkan Yılmaz'ın selamlarını da ileten Şimşek; "Gönül Bağı Projesi sayesinde minik Aras ile tanışma fırsatı bulduk ve başkanımızın işitme cihazı için temin ettiği pili kendisine takdim ettik. Minik Aras'ın güzel şeyler duyması ve konuşması en büyük temennimiz.  Pandemi sürecinin bir an önce son bulmasını istiyor, tüm insanlarımıza, ülkemize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum" diye konuştu.   Minik Aras Bulut'un annesi Kübra Tamur, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.   Başkan Yılmaz; "Minik Aras Bulut'un Sesi Olduk"   Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar'ın daha sağlıklı bir geleceğe ulaşması amacıyla gece gündüz çalıştıklarını vurgulayarak; "Engelli bireylerimizin hayata bağlılıklarını güçlendirecek her hizmet bizim için önemlidir. Minik Aras Bulut'a sağlıklı bir gelecek diliyorum" dedi.   Başkan Yılmaz; "Gönül Bağı Projemizle insanlarımıza dokunmaya devam ediyoruz. Tam kapanma sürecinde 3 yaşındaki Aras Bulut'un işitme cihazı için gereken pili temin ederek kendisine ulaştırdık.  Minik Aras Bulut'un mutlu olduğunu görmek bizim için en büyük sevinç kaynağıdır. Bu hediyemizi Minik Aras Bulut'a takdim eden MHP Mersin Milletvekilimiz Sayın Baki Şimşek'e de teşekkür ederiz. Engelli bireylerin hayatlarına dokunmak ve hayatlarını kolaylaştırmak adına hayata geçirdiğimiz projelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  
Toroslar Belediyesi, Gönül Bağı Projesiyle işitme engelli 3 yaşındaki Aras Bulut Tamur'un yüzünü güldürdü.

İşitme cihazındaki pilin bitmesi nedeniyle duymakta zorluk çeken minik Aras Bulut'un ailesi, tam kapanma sürecinde pili temin edemedi. Tamur ailesi, Toroslar Belediyesi'nin 444 41 33 numaralı Gönül Bağı Destek Hattı'nı arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğü Evde Destek Birimi ekiplerine ulaştı.

 

Ekipler, minik Aras Bulut'un işitme cihazı için gereken pili en kısa sürede temin etti. Minik Aras Bulut'a bu güzel hediyeyi ise MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek verdi.

 

Kurdali Mahallesi'nde yaşayan Tamur ailesine ziyaret gerçekleştiren Şimşek, pandemi kurallarına uygun olarak Minik Aras'a işitme cihazı pilini hediye edip, sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

 

Milletvekili Şimşek; "Toroslar Belediyemiz Vatandaşımızın Her An Yanında"

 

Milletvekili Baki Şimşek, Toroslar Belediyesi'nin tam kapanma sürecinde hayata geçirdiği Gönül Bağı Projesi'nin 7/24 vatandaşın hizmetinde olduğunu ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlara çözüm odaklı ulaştıklarını belirterek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı ve ekibini tebrik etti.

 

Tamur ailesine Başkan Yılmaz'ın selamlarını da ileten Şimşek; "Gönül Bağı Projesi sayesinde minik Aras ile tanışma fırsatı bulduk ve başkanımızın işitme cihazı için temin ettiği pili kendisine takdim ettik. Minik Aras'ın güzel şeyler duyması ve konuşması en büyük temennimiz.  Pandemi sürecinin bir an önce son bulmasını istiyor, tüm insanlarımıza, ülkemize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum" diye konuştu.

 

Minik Aras Bulut'un annesi Kübra Tamur, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz; "Minik Aras Bulut'un Sesi Olduk"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ise Toroslar'ın daha sağlıklı bir geleceğe ulaşması amacıyla gece gündüz çalıştıklarını vurgulayarak; "Engelli bireylerimizin hayata bağlılıklarını güçlendirecek her hizmet bizim için önemlidir. Minik Aras Bulut'a sağlıklı bir gelecek diliyorum" dedi.

 

Başkan Yılmaz; "Gönül Bağı Projemizle insanlarımıza dokunmaya devam ediyoruz. Tam kapanma sürecinde 3 yaşındaki Aras Bulut'un işitme cihazı için gereken pili temin ederek kendisine ulaştırdık.  Minik Aras Bulut'un mutlu olduğunu görmek bizim için en büyük sevinç kaynağıdır. Bu hediyemizi Minik Aras Bulut'a takdim eden MHP Mersin Milletvekilimiz Sayın Baki Şimşek'e de teşekkür ederiz. Engelli bireylerin hayatlarına dokunmak ve hayatlarını kolaylaştırmak adına hayata geçirdiğimiz projelerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.