Toyota Hybrit araçlarının sunumu gerçekleştirildi.

19.11.2018 - 11:25, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Toyota Hybrit araçlarının sunumu gerçekleştirildi.

TOYOTA Türkiye ve Toyota Boranlar işbirliğinde Divan Otel'de Hybrit Teknolojisinin öncüsü Toyota Hybrit araçlarının sunumu gerçekleştirildi.

Toyota Hybrit araçlarının sunumuna gösterilen yoğun ilgi gözlerden kaçmazken, Toyota Boranlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akyurt, buluşmadaki konuşmasına şu anda başta Amerika olmak üzere dünyada 1 milyondan fala Hybrit Teknolojisinin öncüsü Toyota Hybrit araçlarının sunumunda  birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. "90 ülke ve bölgede 30 farklı Hybrit modelini sunuyoruz" Toyota'nın dünyada 90 ülke ve bölgede 30 farklı Hybrit modelini sunduğunu belirterek," Türkiye' de yakıt fiyatlarının yılbaşından bu yana yaklaşık artış göstermesine paralel olarak, otomobil kullanıcıları tasarruf sağlayan motor seçeneklerine yoğunlaştığını belirten Akyurt," Ülkemizde diğer motor seçeneklerine göre daha az yakıt tüketimi gerçekleştiren Hybrit motoru tercih edenlerin sayısı 2018 yılının ilk 10 ayında 2898 adete ulaştı. Türkiye'de 2017 yılında 4110 adet Hybrit araç satılmıştı. "dedi   "Hayata bakışımız "iyinin de iyisi'ne ulaşmak" Toyota Türkiye ile bu organizasyonu planlarken sınırlı sayıda bir topluluğa sunum yapılacağını düşündüklerini ifade eden Akyurt, " Bugün Toyota Hybird sunumuna gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Toyota markasının hayata bakışı olan "iyinin de iyisi'ne ulaşma yolunun "gülümseme" ve "hoşgörü"den geçtiğini düşünüyoruz.Her frenlemede kendini şarj eden Toyota Hybirt gibi herkese sabırla yenilenmeyi diliyorum."dedi   "Toyota Hybrit doğruları yapabilen otomobil" Akyurt, sözlerinin sonunda Toyota Hybird'in verdiği sarsıntısız ve sessiz sürüş keyfine karşılık, ülkesine ve çevresine fayda sağlayabilen, prize ihtiyaç duymayan hem elektrikli hem de benzinli motorla çalışabilen ve bu kararı kendisi otomatik verebilen Toyota Hybird gibi doğruları doğru bir şekilde yapabilen bir otomobil olduğunu sözlerine ekledi. Herkesin 30 farklı modeli olan Toyota Hybrit araçlarında sürüş keyfini yaşayarak ve hayata gülümseyerek "iyinin de iyi"si Toyota Hybrit 'e sahip olmayı temenni etti.   Akyurt'un konuşmasının ardından Toyota Türkiye'den Selim Tuncel ve Lexus bölümünden  Gözde Yurtsal TOYOTA HYBIRD ve LEXUS marka otomobillerin sunumunu gerçekleştirdi.   Sunumların ardından soru cevap kısmına geçildi ve konuklar merak ettiği soruları sorarak araçları daha yakından tanıma olanağı buldular.        
TOYOTA Türkiye ve Toyota Boranlar işbirliğinde Divan Otel'de Hybrit Teknolojisinin öncüsü Toyota Hybrit araçlarının sunumu gerçekleştirildi.

Toyota Hybrit araçlarının sunumuna gösterilen yoğun ilgi gözlerden kaçmazken, Toyota Boranlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akyurt, buluşmadaki konuşmasına şu anda başta Amerika olmak üzere dünyada 1 milyondan fala Hybrit Teknolojisinin öncüsü Toyota Hybrit araçlarının sunumunda  birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı.

"90 ülke ve bölgede 30 farklı Hybrit modelini sunuyoruz"

Toyota'nın dünyada 90 ülke ve bölgede 30 farklı Hybrit modelini sunduğunu belirterek," Türkiye' de yakıt fiyatlarının yılbaşından bu yana yaklaşık artış göstermesine paralel olarak, otomobil kullanıcıları tasarruf sağlayan motor seçeneklerine yoğunlaştığını belirten Akyurt," Ülkemizde diğer motor seçeneklerine göre daha az yakıt tüketimi gerçekleştiren Hybrit motoru tercih edenlerin sayısı 2018 yılının ilk 10 ayında 2898 adete ulaştı. Türkiye'de 2017 yılında 4110 adet Hybrit araç satılmıştı. "dedi

 

"Hayata bakışımız "iyinin de iyisi'ne ulaşmak"

Toyota Türkiye ile bu organizasyonu planlarken sınırlı sayıda bir topluluğa sunum yapılacağını düşündüklerini ifade eden Akyurt, " Bugün Toyota Hybird sunumuna gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Toyota markasının hayata bakışı olan "iyinin de iyisi'ne ulaşma yolunun "gülümseme" ve "hoşgörü"den geçtiğini düşünüyoruz.Her frenlemede kendini şarj eden Toyota Hybirt gibi herkese sabırla yenilenmeyi diliyorum."dedi

 

"Toyota Hybrit doğruları yapabilen otomobil"

Akyurt, sözlerinin sonunda Toyota Hybird'in verdiği sarsıntısız ve sessiz sürüş keyfine karşılık, ülkesine ve çevresine fayda sağlayabilen, prize ihtiyaç duymayan hem elektrikli hem de benzinli motorla çalışabilen ve bu kararı kendisi otomatik verebilen Toyota Hybird gibi doğruları doğru bir şekilde yapabilen bir otomobil olduğunu sözlerine ekledi. Herkesin 30 farklı modeli olan Toyota Hybrit araçlarında sürüş keyfini yaşayarak ve hayata gülümseyerek "iyinin de iyi"si Toyota Hybrit 'e sahip olmayı temenni etti.

 

Akyurt'un konuşmasının ardından Toyota Türkiye'den Selim Tuncel ve Lexus bölümünden  Gözde Yurtsal TOYOTA HYBIRD ve LEXUS marka otomobillerin sunumunu gerçekleştirdi.

 

Sunumların ardından soru cevap kısmına geçildi ve konuklar merak ettiği soruları sorarak araçları daha yakından tanıma olanağı buldular.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.