Ünlü şarkıcı Barbaros Mersin’de sevenleriyle buluştu.

Kültür-Sanat 15.09.2021 - 10:07, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Ünlü şarkıcı Barbaros Mersin’de sevenleriyle buluştu.

19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, ünlü şarkıcı Barbaros’u 14 Eylül’de Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabı’nda hayranlarıyla buluşturdu.

Efruze’nin de konuk sanatçı olarak yer aldığı konserde, Belle Caruso, Por una Cabeza, Mazi Kalbimde Bir yaradır, New York, Volere, If i We’re a Richman, Lüküs Hayat, / Kocalı Hürmüz, Manastır Türküsü, İncecikten Bir kar Yağar, Mihriban, Yiğidim Aslanım, Leylim Ley, Gözleri Aşka Gülen, Aşkın Bahardı, Aşkın Kanunu, Ağlama Değmez Hayat, Böyle Gelmiş Böyle, Atmacayı Vurdular, Zeytinyağlı Yiyemem, Telli Telli, Şu Derenin Uzunu şarkıları seslendirildi. Konserin diğer konuk sanatçısı ise Ezgi Ayçe oldu.       Mersinlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sanatçılara çiçek takdim ederken onlarla birlikte sahnede Memleketim şarkısını söyledi. Coşkulu geçen konser sonunda hayranları, Barbaros ile hatıra fotoğrafı çektirdi.    
19. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, ünlü şarkıcı Barbaros’u 14 Eylül’de Mersin Millet Bahçesi Sahil Etabı’nda hayranlarıyla buluşturdu.

Efruze’nin de konuk sanatçı olarak yer aldığı konserde, Belle Caruso, Por una Cabeza, Mazi Kalbimde Bir yaradır, New York, Volere, If i We’re a Richman, Lüküs Hayat, / Kocalı Hürmüz, Manastır Türküsü, İncecikten Bir kar Yağar, Mihriban, Yiğidim Aslanım, Leylim Ley, Gözleri Aşka Gülen, Aşkın Bahardı, Aşkın Kanunu, Ağlama Değmez Hayat, Böyle Gelmiş Böyle, Atmacayı Vurdular, Zeytinyağlı Yiyemem, Telli Telli, Şu Derenin Uzunu şarkıları seslendirildi. Konserin diğer konuk sanatçısı ise Ezgi Ayçe oldu.

 

    Mersinlilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, sanatçılara çiçek takdim ederken onlarla birlikte sahnede Memleketim şarkısını söyledi. Coşkulu geçen konser sonunda hayranları, Barbaros ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.