Hüznün Şairi Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleriyle Anıldı

Kültür-Sanat 14.11.2022 - 09:32, Güncelleme: 14.11.2022 - 09:32
 

Hüznün Şairi Ümit Yaşar Oğuzcan Şiirleriyle Anıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hüznün şairi Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 38. ölüm yıl dönümünde ‘Anma Etkinliği’ düzenledi.

Etkinlikte, Büyükşehir’in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın en sevilen şiirlerini seslendirdi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi kapsamında çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde düzenlenen, hüznün şairinin unutulmaz şiirleriyle anıldığı programda, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden bestelenen eserleri de Büyükşehir Belediyesi sanatçıları seslendirdi.  Hüznün şairinin şiirleri katılımcıları da hüzünlendirdi Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı. Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerini; şair ve yazarlardan Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras,  eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise, merhum şairi sahnede canlandırdı.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          
Mersin Büyükşehir Belediyesi, hüznün şairi Ümit Yaşar Oğuzcan’ın 38. ölüm yıl dönümünde ‘Anma Etkinliği’ düzenledi.

Etkinlikte, Büyükşehir’in Şiir Kulübü üyeleri, şair, yazar ve yorumcular, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın en sevilen şiirlerini seslendirdi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi’nin Sosyal Faaliyet Kulüpleri Projesi kapsamında çalışma yürüten Şiir Kulübü öncülüğünde düzenlenen, hüznün şairinin unutulmaz şiirleriyle anıldığı programda, Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerinden bestelenen eserleri de Büyükşehir Belediyesi sanatçıları seslendirdi. 

Hüznün şairinin şiirleri katılımcıları da hüzünlendirdi

Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Büyükşehir Belediyesi personeli ve vatandaşlar, birçok şair, yazar ve yorumcu ile merhum şairin akrabalarından Mehmet Oğuzcan ve Hizmet Oğuzcan katıldı. Etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi Şiir Kulübü Başkanı Sonay Arıdıcı ile Şiir Kulübü Sorumlusu İbrahim Can sunum yaptı.

Ümit Yaşar Oğuzcan’ın şiirlerini; şair ve yazarlardan Ali Yedigöz, Erdal Dalgıç, Mehmet Ensari Özaras,  eğitimci ve yazar Nehide Tuna, yazar ve yorumcu Melike Sibel, ses sanatçısı ve yorumcu Sultan Koç, ses sanatçısı ve yorumcu Özlem Toçsoysal, eğitimci ve yorumcu Füsun Topkara seslendirdi. Eğitimci ve yorumcu Sait Mercan ise, merhum şairi sahnede canlandırdı.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.