İl Başkanı Ercik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı.

23.11.2021 - 22:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

İl Başkanı Ercik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik," Hayatları boyunca eğitmeyi ve öğretmeyi kendilerine bir görev olarak gören öğretmenlerimiz; ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden gayret göstermektedirler."dedi.

"Öğretmenlerimiz, geleceğin mimarı olmaya devam edecektir" Yaptığı yazılı açıklamada ülkenin dört bir yanında görevlerini  ifa eden tüm öğretmenlerin günlerini kutlayan İl Başkanı Ercik," Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun en ücra köşelerinde, her coğrafyada, en zor şartlarda görevlerini özveriyle ifa eden öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenlerimiz çocuklarımıza yalnızca müfredatta yazılı olan dersleri öğretmezler. Onlar çocuklarımızın hayatlarında da önemli mihenk taşlarını oluştururlar. Çocuklarımızın iyi birer birey olmalarında ve kişiliklerini oluşturmalarında çok önemli bir yere sahiptirler. Öğretmenlerimiz, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden gayret göstermektedirler. Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan öğretmenlerimizin fedakâr ve üstün gayretlerine bağlıdır. Öğretmenlerimiz,  bizlerin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu anlamlı günde başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor; geleceğimize yön veren değerli öğretmenlerimizin  “Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik," Hayatları boyunca eğitmeyi ve öğretmeyi kendilerine bir görev olarak gören öğretmenlerimiz; ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden gayret göstermektedirler."dedi.

"Öğretmenlerimiz, geleceğin mimarı olmaya devam edecektir"

Yaptığı yazılı açıklamada ülkenin dört bir yanında görevlerini  ifa eden tüm öğretmenlerin günlerini kutlayan İl Başkanı Ercik," Edirne’den Kars’a kadar yurdumuzun en ücra köşelerinde, her coğrafyada, en zor şartlarda görevlerini özveriyle ifa eden öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz. Öğretmenlerimiz çocuklarımıza yalnızca müfredatta yazılı olan dersleri öğretmezler. Onlar çocuklarımızın hayatlarında da önemli mihenk taşlarını oluştururlar. Çocuklarımızın iyi birer birey olmalarında ve kişiliklerini oluşturmalarında çok önemli bir yere sahiptirler. Öğretmenlerimiz, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarmak için gece gündüz demeden gayret göstermektedirler. Bir milletin milli, ahlâki ve kültürel yönden güçlü ve medeniyet bakımından kalkınmış olması, milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan öğretmenlerimizin fedakâr ve üstün gayretlerine bağlıdır. Öğretmenlerimiz,  bizlerin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir. Bu anlamlı günde başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyor; geleceğimize yön veren değerli öğretmenlerimizin  “Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.