İl Başkanı Ercik'ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Güncel 03.12.2021 - 15:12, Güncelleme: 03.12.2021 - 15:12
 

İl Başkanı Ercik'ten 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik," Toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkıdır."dedi.

Fırsat Verildiğinde Başaramayacakları Hiçbir Şey Olmayacaktır  Yaptığı yazılı açıklamada Engellilere fırsat eşitliği verildiğinde ve engeller ortadan kaldırıldığında engellilerin başaramayacağı hiçbir şey olmayacağını vurgulayan İl Başkanı Ercik," 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımıza hayatın her aşamasında daha hassas davranarak onların sorunlarını adeta kendi sorunlarımız bilerek üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerekmektedir. Millete hizmet için yola çıkan Hükümetimiz göreve geldiği 2002 yılından bu yana, sosyal devlet olmanın birinci şartı olan engellilerimizin önündeki toplumsal engellerin ortadan kaldırılması adına birçok önemli düzenlemeye yer vermiştir. Engelli kardeşlerimizdeki azim, gayret, kararlıktan aldığımız güçle; kardeşlerimizin yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya ve her alanda kendilerini ifade edecek imkânı onlara sunmaya, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Birtakım engellerine rağmen hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımıza fırsat eşitliği yaratılıp her türlü engel ortadan kaldırıldığında başaramayacağı hiçbir şey olmayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, aileleriyle huzurlu ve başarılı bir yaşam diliyorum." diye konuştu. 
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yazılı bir açıklama yapan Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik," Toplumsal yaşamda onurlu bir birey olarak yer almak herkes gibi engelli vatandaşlarımızın da en temel hakkıdır."dedi.

Fırsat Verildiğinde Başaramayacakları Hiçbir Şey Olmayacaktır 

Yaptığı yazılı açıklamada Engellilere fırsat eşitliği verildiğinde ve engeller ortadan kaldırıldığında engellilerin başaramayacağı hiçbir şey olmayacağını vurgulayan İl Başkanı Ercik," 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli vatandaşlarımıza hayatın her aşamasında daha hassas davranarak onların sorunlarını adeta kendi sorunlarımız bilerek üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerekmektedir.

Millete hizmet için yola çıkan Hükümetimiz göreve geldiği 2002 yılından bu yana, sosyal devlet olmanın birinci şartı olan engellilerimizin önündeki toplumsal engellerin ortadan kaldırılması adına birçok önemli düzenlemeye yer vermiştir. Engelli kardeşlerimizdeki azim, gayret, kararlıktan aldığımız güçle; kardeşlerimizin yanlarında olmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya ve her alanda kendilerini ifade edecek imkânı onlara sunmaya, huzur ve refahlarının artması için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.

Birtakım engellerine rağmen hayata tutunmaya çalışan ve onurlu bir şekilde yaşamak amacıyla ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımıza fırsat eşitliği yaratılıp her türlü engel ortadan kaldırıldığında başaramayacağı hiçbir şey olmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, aileleriyle huzurlu ve başarılı bir yaşam diliyorum." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.