Erdemli Belediyesi, Ekim Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

02.10.2020 - 17:26, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Erdemli Belediyesi, Ekim Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Erdemli Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun gerçekleştirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı toplantısında, gündemde yer alan 12 madde görüşüldü. Yoklamanın ardından gündem maddelerinin değerlendirilmesine geçilen Meclis toplantısında;  2021 Mali Yılı Bütçesi, Vergi Harcı ve Ücret Tarifesi, Şehit Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel’in isminin yaşatılması için uygun yere Şehidin isminin verilmesi gibi konular görüşüldü. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ekim ayının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz biz, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile birçok alanda ilçemiz için proje üretmekteyiz. Bu projeleri hayata geçirirken de yeni kararlar almakta ve kentimiz için en doğru yatırımları yapmaktayız. Kamu kaynaklarını en doğru ve en verimli şekilde kullanabilmek adına her kararın üzerinden defalarca geçmekteyiz. Aldığımız bu kararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.
Erdemli Belediyesi, Ekim ayı meclis toplantısını kontrollü sosyal hayat kurallarına uygun gerçekleştirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu başkanlığında gerçekleştirilen Ekim ayı toplantısında, gündemde yer alan 12 madde görüşüldü. Yoklamanın ardından gündem maddelerinin değerlendirilmesine geçilen Meclis toplantısında;  2021 Mali Yılı Bütçesi, Vergi Harcı ve Ücret Tarifesi, Şehit Uzman Onbaşı İbrahim Tüzel’in isminin yaşatılması için uygun yere Şehidin isminin verilmesi gibi konular görüşüldü.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Ekim ayının ilk toplantısını gerçekleştirdik. Toplantımızda aldığımız kararlarla, kentimize daha iyi hizmet edeceğiz. Malumunuz biz, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile birçok alanda ilçemiz için proje üretmekteyiz. Bu projeleri hayata geçirirken de yeni kararlar almakta ve kentimiz için en doğru yatırımları yapmaktayız. Kamu kaynaklarını en doğru ve en verimli şekilde kullanabilmek adına her kararın üzerinden defalarca geçmekteyiz. Aldığımız bu kararların, vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.