Toros Üniversitesi İle Mersinden Kadın Kooperatifi Arasında İşbirliği Protokolü

Eğitim 09.10.2021 - 18:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Toros Üniversitesi İle Mersinden Kadın Kooperatifi Arasında İşbirliği Protokolü

Toros Üniversitesi ile Mersinden Kadın Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen protokole, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Mersinden Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, Kooperatif ortakları ve üyeleri, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, MYO Müdürü Öğr. Gör. Sabri Kalkan ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop katıldı.   Protokol öncesi, 02.09.2021 tarihinde Toros Üniversitesi tarafından düzenlenen Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ulusal Sempozyumuna verdiği katkılardan dolayı Meral Seçer, Elif Edes Tapan ve Ayferi Tuğcu’ya Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz tarafından plaket takdim edildi.   Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz ve Mersinden Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer tarafından imzalanan protokol kapsamında, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda yer alan Aşçılık Programı, Gıda Teknolojisi Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilerin, eğitim aldıkları ön lisans ve lisans programları ile ilgili edindikleri teorik bilgi, beceri ve deneyimlerini pekiştirmek, işyeri organizasyonlarını, üretim süreçlerini ve sektördeki yeni teknolojileri tanımalarını sağlamak üzere Eğitim Öğretimin zorunlu bir parçası olan mesleki uygulama eğitimine dayanan “Mesleki Uygulama” dersi başta olmak üzere diğer bölüm derslerinin de işbirliği içinde yürütülmesi amaçlanmaktadır.
Toros Üniversitesi ile Mersinden Kadın Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toros Üniversitesi Bahçelievler Kampüsü Rektörlük makamında gerçekleşen protokole, Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz, Mersinden Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer, Kooperatif ortakları ve üyeleri, Toros Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Nil Aşkın, Genel Sekreter S. Reşit Aşkın, MYO Müdürü Öğr. Gör. Sabri Kalkan ve Öğr. Gör. Kamuran Öztop katıldı.

 

Protokol öncesi, 02.09.2021 tarihinde Toros Üniversitesi tarafından düzenlenen Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi ve Teknolojisi Ulusal Sempozyumuna verdiği katkılardan dolayı Meral Seçer, Elif Edes Tapan ve Ayferi Tuğcu’ya Rektör Prof. Dr. Ömer Arıöz tarafından plaket takdim edildi.

 

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Arıöz ve Mersinden Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meral Seçer tarafından imzalanan protokol kapsamında, Toros Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nda yer alan Aşçılık Programı, Gıda Teknolojisi Programı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nde öğrenim gören öğrencilerin, eğitim aldıkları ön lisans ve lisans programları ile ilgili edindikleri teorik bilgi, beceri ve deneyimlerini pekiştirmek, işyeri organizasyonlarını, üretim süreçlerini ve sektördeki yeni teknolojileri tanımalarını sağlamak üzere Eğitim Öğretimin zorunlu bir parçası olan mesleki uygulama eğitimine dayanan “Mesleki Uygulama” dersi başta olmak üzere diğer bölüm derslerinin de işbirliği içinde yürütülmesi amaçlanmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.