Arbel, Kültür Ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in Tanıtım Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

16.11.2021 - 18:03, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Arbel, Kültür Ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in Tanıtım Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

Arbel, Mersin’de yaşayan Mardinliler tarafından kurulacak olan Kültür ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in tanıtım toplantısına ev sahipliği yaptı.

Mersin’de yaşayan Mardinliler tarafından kurulacak olan Kültür ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in tanıtım toplantısı Arbella Tesislerinde gerçekleşti.,   Toplantıya Mardin Ev’in kurulması için en büyük desteği sağlayan Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit, Mardinliler Derneği ve Arbel A.Ş Onursal Başkanı Mahmut Arslan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Sayın Abdullah Özdemir, Arbel A.Ş. Kurucu Başkanı ve Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan , Mardinliler Derneği Başkanı Sayın Av. Ömer Ayaz ile birlikte Mersin’in önde gelen Mardinli iş insanları katıldı.   Toplantı düzenlenen yemeğin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.
Arbel, Mersin’de yaşayan Mardinliler tarafından kurulacak olan Kültür ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in tanıtım toplantısına ev sahipliği yaptı.

Mersin’de yaşayan Mardinliler tarafından kurulacak olan Kültür ve Eğitim Vakfı ‘Mardin Ev’in tanıtım toplantısı Arbella Tesislerinde gerçekleşti.,

 

Toplantıya Mardin Ev’in kurulması için en büyük desteği sağlayan Yenişehir Belediye Başkanı Sayın Abdullah Özyiğit, Mardinliler Derneği ve Arbel A.Ş Onursal Başkanı Mahmut Arslan, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Sayın Abdullah Özdemir, Arbel A.Ş. Kurucu Başkanı ve Askon Mersin Şube Başkanı Hasan Arslan , Mardinliler Derneği Başkanı Sayın Av. Ömer Ayaz ile birlikte Mersin’in önde gelen Mardinli iş insanları katıldı.

 

Toplantı düzenlenen yemeğin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.