Müslüme İle İlgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Açıklama

22.11.2021 - 17:05, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Müslüme İle İlgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Açıklama

Mersin ili Gülnar ilçesinde 19.11.2021 tarihinde 2 yaşındaki M.Y’nin açık bir arazide ölü olarak bulunması olayı ile ilgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca 22.11.2021 tarihli bir basın açıklaması yaptı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca yayınlanan 22.11.2021 tarihli basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:   Mersin ili Gülnar ilçesinde 19.11.2021 tarihinde 2 yaşındaki M.Y’nin açık bir arazide ölü olarak bulunması olayı ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.   M.Y’nin ailesinin 10.11.2021 tarihinde kızlarının kayıp olduğunu ihbar etmesi üzerine mülhakatımız Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca kayıp çocuk olayıyla ilgili derhal soruşturma açılarak geniş kapsamlı arama işlemleri başlatılmıştır.   M.Y’nin cansız bedeninin bulunmasının ardından aralarında aile bireylerinin bulunduğu 8 kişi hakkında aynı gün Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiştir.   Ayrıca soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için yayın yasağı kararı alınmıştır.   Adı geçen kişilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama faaliyetleri halen devam etmekte olup soruşturma tüm yönleriyle, hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.                                       Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı    
Mersin ili Gülnar ilçesinde 19.11.2021 tarihinde 2 yaşındaki M.Y’nin açık bir arazide ölü olarak bulunması olayı ile ilgili Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca 22.11.2021 tarihli bir basın açıklaması yaptı.

Silifke Cumhuriyet Başsavcılığınca yayınlanan 22.11.2021 tarihli basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

 

Mersin ili Gülnar ilçesinde 19.11.2021 tarihinde 2 yaşındaki M.Y’nin açık bir arazide ölü olarak bulunması olayı ile ilgili kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.

 

M.Y’nin ailesinin 10.11.2021 tarihinde kızlarının kayıp olduğunu ihbar etmesi üzerine mülhakatımız Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca kayıp çocuk olayıyla ilgili derhal soruşturma açılarak geniş kapsamlı arama işlemleri başlatılmıştır.

 

M.Y’nin cansız bedeninin bulunmasının ardından aralarında aile bireylerinin bulunduğu 8 kişi hakkında aynı gün Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığınca gözaltı kararı verilmiştir.

 

Ayrıca soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılması için yayın yasağı kararı alınmıştır.

 

Adı geçen kişilerin ifade alma işlemleri ve delil toplama faaliyetleri halen devam etmekte olup soruşturma tüm yönleriyle, hassasiyet ve titizlikle yürütülmektedir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

                                    Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.