Başkan Gültak, Öğretmenler Günü’nü Kutladı

23.11.2021 - 22:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Başkan Gültak, Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Başkan Gültak; ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında; öğretmenlik mesleğinin saygınlığı ve önemine dikkat çekti, belediye olarak eğitimcilerin ve eğitim sürecinin her zaman yanında olup destek vereceklerini ifade etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajında; öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti, eğitimin ve eğitimcinin yanında olduklarının altını çizdi. Öğretmenliğin; büyük bir fedakârlık, özveri ve sabır gerektiren en onurlu mesleklerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gültak; “Akdeniz’de bulunan tüm eğitim yuvalarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizin taleplerini dinliyor, belediyemiz imkânları ölçüsünde de yerine getiriyoruz. Zira eğitim; yarınlarımızı doğru, güçlü ve kararlı bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli alandır” dedi.   “Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız”   Başkan Gültak; Akdeniz’de göreve gelir gelmez, ‘Başkan Okulda’ projesini hayata kattıklarını da kaydederek, okulların boya, badana ve tadilat ihtiyaçlarının belediye ekiplerince yerine getirilmesini sağladıklarını hatırlattı. Mesajında; “Eğitimde fırsat eşitliğine ve okullarımızın fiziksel koşullarının iyileştirilmesine özel önem veriyoruz” diyen Başkan Mustafa Gültak, şu ifadeleri kaydetti; “Saygıdeğer öğretmenlerimiz ve eğitim yuvalarımız için imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Çünkü muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, eğitimin kalitesini yükseltmekle mümkün olacaktır. Vatanımızın dört bir yanında, zorlu koşullar altında mesleği hakkıyla ifa eden, en kıymetli varlığımız olan çocuklarımıza, milli, manevi ve kültürel değerlerimizi aşılayıp onları geleceğe güçlü bireyler olarak hazırlayan elleri öpülesi öğretmenlerimizin, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Sevgili öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz şahsında; terör örgütü tarafından Şehit edilip vatan toprağına emanet ettiğimiz tüm öğretmenlerimizi saygı ve özlemle anıyor, Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.”
Başkan Gültak; ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajında; öğretmenlik mesleğinin saygınlığı ve önemine dikkat çekti, belediye olarak eğitimcilerin ve eğitim sürecinin her zaman yanında olup destek vereceklerini ifade etti.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, mesajında; öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti, eğitimin ve eğitimcinin yanında olduklarının altını çizdi. Öğretmenliğin; büyük bir fedakârlık, özveri ve sabır gerektiren en onurlu mesleklerden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Gültak; “Akdeniz’de bulunan tüm eğitim yuvalarımızı ziyaret ederek öğretmenlerimizin taleplerini dinliyor, belediyemiz imkânları ölçüsünde de yerine getiriyoruz. Zira eğitim; yarınlarımızı doğru, güçlü ve kararlı bir şekilde inşa etmemize olanak sağlayan en önemli alandır” dedi.

 

“Öğretmenlerimizin her zaman yanındayız”

 

Başkan Gültak; Akdeniz’de göreve gelir gelmez, ‘Başkan Okulda’ projesini hayata kattıklarını da kaydederek, okulların boya, badana ve tadilat ihtiyaçlarının belediye ekiplerince yerine getirilmesini sağladıklarını hatırlattı. Mesajında; “Eğitimde fırsat eşitliğine ve okullarımızın fiziksel koşullarının iyileştirilmesine özel önem veriyoruz” diyen Başkan Mustafa Gültak, şu ifadeleri kaydetti; “Saygıdeğer öğretmenlerimiz ve eğitim yuvalarımız için imkânlarımızı seferber etmeye devam edeceğiz. Çünkü muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, eğitimin kalitesini yükseltmekle mümkün olacaktır. Vatanımızın dört bir yanında, zorlu koşullar altında mesleği hakkıyla ifa eden, en kıymetli varlığımız olan çocuklarımıza, milli, manevi ve kültürel değerlerimizi aşılayıp onları geleceğe güçlü bireyler olarak hazırlayan elleri öpülesi öğretmenlerimizin, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum. Sevgili öğretmenlerimiz Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz şahsında; terör örgütü tarafından Şehit edilip vatan toprağına emanet ettiğimiz tüm öğretmenlerimizi saygı ve özlemle anıyor, Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.