Kentin Desteği Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Arkasında

Güncel 05.02.2023 - 21:16, Güncelleme: 05.02.2023 - 21:16
 

Kentin Desteği Yeni Mersin İdman Yurdu’nun Arkasında

Başkan Vahap Seçer, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve Yeni Orduspor karşılaşmasını izleyerek, şehrin takımına destek verdi.

Hem taraftarın hem de kent protokolünün büyük desteğini alan şehrin takımı karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamladı.  Kritik mücadeleye Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları da tribünden büyük destek verirken, kırmızı-lacivertliler sahadan galibiyetle ayrıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve Yeni Orduspor karşılaşmasını izleyerek, şehrin takımına destek verdi. Hem taraftarın hem de kent protokolünün büyük desteğini alan şehrin takımı karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamladı. Mersin Stadyumu’nda gerçekleştirilen karşılaşmayı; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi. Şehrin takımına tam destek 3. Lig’in ilk 2 sırasında yer alan takımlar Mersin’in ev sahipliğinde karşı karşıya geldi ve kent kritik bir maça ev sahipliği yaptı. Ev sahibi takım Yeni Mersin İdman Yurdu, 34. dakikada Erdem Onur Beytaş’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da mücadeleyi bırakmayan Yeni Mersin İdman Yurdu 60. dakikada Kağan Miray Bağış’ın attığı golle 2-0 maçı önde tamamladı. Kritik mücadeleye Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları da tribünden büyük destek verdi. Kırmızı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı kazanarak sahadan galibiyetle ayrılırken, tribünlerden ‘Vahap Seçer’ sloganları atıldı. Başkan Seçer karşılaşmanın ardından ise SMA Hastası Nisanur Bebek için Stadyum önünde kurulan standı ziyaret ederek, bağışta bulundu.                                                                                                                                                                                       
Başkan Vahap Seçer, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve Yeni Orduspor karşılaşmasını izleyerek, şehrin takımına destek verdi.

Hem taraftarın hem de kent protokolünün büyük desteğini alan şehrin takımı karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamladı.  Kritik mücadeleye Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları da tribünden büyük destek verirken, kırmızı-lacivertliler sahadan galibiyetle ayrıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, TFF 3. Lig’de mücadele eden Yeni Mersin İdman Yurdu ve Yeni Ordu spor karşılaşmasını izleyerek, şehrin takımına destek verdi. Hem taraftarın hem de kent protokolünün büyük desteğini alan şehrin takımı karşılaşmayı 2-0’lık üstünlükle tamamladı.

Mersin Stadyumu’nda gerçekleştirilen karşılaşmayı; Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları izledi.

Şehrin takımına tam destek

3. Lig’in ilk 2 sırasında yer alan takımlar Mersin’in ev sahipliğinde karşı karşıya geldi ve kent kritik bir maça ev sahipliği yaptı.

Ev sahibi takım Yeni Mersin İdman Yurdu, 34. dakikada Erdem Onur Beytaş’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da mücadeleyi bırakmayan Yeni Mersin İdman Yurdu 60. dakikada Kağan Miray Bağış’ın attığı golle 2-0 maçı önde tamamladı.

Kritik mücadeleye Yeni Mersin İdman Yurdu taraftarları da tribünden büyük destek verdi. Kırmızı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda çok önemli 3 puanı kazanarak sahadan galibiyetle ayrılırken, tribünlerden ‘Vahap Seçer’ sloganları atıldı.

Başkan Seçer karşılaşmanın ardından ise SMA Hastası Nisanur Bebek için Stadyum önünde kurulan standı ziyaret ederek, bağışta bulundu.                                                                                                                                                                                       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.