'LALALA DÜNYASI' Akdenizli küçüklerle buluşacak.

Yaşam 15.04.2020 - 12:31, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'LALALA DÜNYASI' Akdenizli küçüklerle buluşacak.

Ezo Sunal’ın hazırladığı eğitici, öğretici ve keyifli etkinliklerin yer aldığı LALALA DÜNYASI; Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanı Gültak’ın sosyal medya hesapları üzerinden, yarın saat 11:00’den itibaren kapılarını miniklere açacak.

Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgınından korunmaları amacıyla evlerinden çıkmalarına tedbir getirilen çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri ve canlarının sıkılmaması için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, usta oyuncu merhum Kemal Sunal’ın kızı ve Güldüy Güldüy Show’un sevilen sunucusu Ezo Sunal tarafından, çocuklara yönelik olarak hazırlanan, hem eğitici hem de keyifli 3 atölye, 1 oyun ve 1 şarkı videosundan oluşan “LALALA DÜNYASI” Akdenizli küçüklerle buluşacak.   Çocuklar için müzik ve oyun dolu yepyeni bir dünya! İlk atölye videosunun, 16 Nisan 2020 Perşembe günü (yarın) saat 11:00’de; Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı; “LALALA DÜNYASI”, tam 5 gün boyunca ve her gün aynı saatte Akdenizli çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak.   LALALA DÜNYASI… LALALA; özellikle 2-7 yaş arası okul öncesi çağdaki çocuklar için hazırlanmış, ister evde, ister okulda yararlanabileceğiniz orijinal şarkılar, oyunlar, el işleri, hikâyeler ve ninnilerden oluşan kocaman bir dünya. Ezo Sunal’ın önderliğinde, okul öncesi çağdaki çocuklar için hazırlanan LALALA DÜNYASI; ister evde, ister okulda yararlanılabilecek zengin, yeni ve kocaman bir platform sunuyor.   Çocuklar için güzel şarkılar ve macera dolu hikâyelerin bulunduğu bu dünyada, ailelerin çocuklarıyla birlikte şarkılar söyleyip dans edebileceği, birbirinden eğlenceli ve keyifli aktiviteler de yer alıyor. Gelişim çağındaki çocukları harekete ve öğrenmeye yönlendiren LALALA'nın zengin içeriğini telefonunuzda, tablet veya kitabında keşfedebilirsiniz.
Ezo Sunal’ın hazırladığı eğitici, öğretici ve keyifli etkinliklerin yer aldığı LALALA DÜNYASI; Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanı Gültak’ın sosyal medya hesapları üzerinden, yarın saat 11:00’den itibaren kapılarını miniklere açacak.

Akdeniz Belediyesi, Koronavirüs salgınından korunmaları amacıyla evlerinden çıkmalarına tedbir getirilen çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri ve canlarının sıkılmaması için çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, usta oyuncu merhum Kemal Sunal’ın kızı ve Güldüy Güldüy Show’un sevilen sunucusu Ezo Sunal tarafından, çocuklara yönelik olarak hazırlanan, hem eğitici hem de keyifli 3 atölye, 1 oyun ve 1 şarkı videosundan oluşan “LALALA DÜNYASI” Akdenizli küçüklerle buluşacak.

 

Çocuklar için müzik ve oyun dolu yepyeni bir dünya!

İlk atölye videosunun, 16 Nisan 2020 Perşembe günü (yarın) saat 11:00’de; Akdeniz Belediyesi ve Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılacağı; “LALALA DÜNYASI”, tam 5 gün boyunca ve her gün aynı saatte Akdenizli çocuklara eğlence dolu anlar yaşatacak.

 

LALALA DÜNYASI…

LALALA; özellikle 2-7 yaş arası okul öncesi çağdaki çocuklar için hazırlanmış, ister evde, ister okulda yararlanabileceğiniz orijinal şarkılar, oyunlar, el işleri, hikâyeler ve ninnilerden oluşan kocaman bir dünya. Ezo Sunal’ın önderliğinde, okul öncesi çağdaki çocuklar için hazırlanan LALALA DÜNYASI; ister evde, ister okulda yararlanılabilecek zengin, yeni ve kocaman bir platform sunuyor.  

Çocuklar için güzel şarkılar ve macera dolu hikâyelerin bulunduğu bu dünyada, ailelerin çocuklarıyla birlikte şarkılar söyleyip dans edebileceği, birbirinden eğlenceli ve keyifli aktiviteler de yer alıyor. Gelişim çağındaki çocukları harekete ve öğrenmeye yönlendiren LALALA'nın zengin içeriğini telefonunuzda, tablet veya kitabında keşfedebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.