Mersin'e Sinema Çıkartması

Kültür-Sanat 06.10.2021 - 17:09, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

Mersin'e Sinema Çıkartması

Son dönemlerde Türk Sinema sektörünün ilgisinin artan bir ivme yakaladığı Mersin yeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Şehrin tarihi ve doğal dokusunu öne çıkartacak mekanlarda çekimleri gerçekleşecek olan korku filmi projesi Şeytanın Öfkesi için geri sayıma başlandı.   Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu filmde Erkan Çelik, Tolga Yüce, Şengül Gökçen ve sürpriz ünlüler kamera karşısına geçecekler.   Korku filmi klişelerini ortadan kaldıracak ve ezber bozacak projenin yapımcı koltuğunda ise üç güçlü ismin adı yazıyor. 2021 yılında hayata geçirdiği “Kirve” belgeseliyle dünyada birçok ödül alan Zeki Sincar Production başkanı Zeki Sincar, özellikle Adana başta olmak üzere bölgede ve Türkiye’de önemli yapımlara imza atan SİNCARMEDYA (Meda film yapım) sahibi Adem Sincar ve Taze Anadolu Makarnaları’nın da sahibi olan iş insanı Berna Özyıldırım filmin ortak yapımcığılında bir araya geldiler.   Filmin yapımcısı Adem Sincar düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sinema alanında Mersin'in yeni bir projeye ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sincar, film ile ilgili bilgiler sunduğu açıklamasında "Yaklaşık 15 gün sürecek olan 1.5 milyon TL bütçeli filmin çekimleri  Mersinin değişik bölgelerinde gerçekleşecek. Film gerçek yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilecek. Bugün itibariyle çekim için hazırlıklarımıza start vermiş bulunuyoruz. Büyükşehir, Akdeniz ve Mezitli belediyelerine katkıları için teşekkür ediyoruz. Yönetmenliğini Buğra Kekik'in üstlendiği filmde Erkan Çelik, Tolga Yüce, Şengül Gökçen, Tügba Özay gibi ünlülerin yanısıra bir çok sürpriz ünlülerin olacağı güzel bir kadro ve ekiple Mersinliler ile iç içe olacağız."dedi   Berna Özyıldırım da yaptığı açıklamada bu projenin Mersin'e çok güzel katkılar sağlayacağına inandığını söyleyerek, projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.   Pandemi tedbirleri sonrası seyircisiyle buluşan sinema salonları bu kış dolu dizgin projelere gebeyken korku filmi sevenler de böylesi yapıların beyaz perdeye taşınmasını bekliyor.  
Son dönemlerde Türk Sinema sektörünün ilgisinin artan bir ivme yakaladığı Mersin yeni bir projeye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Şehrin tarihi ve doğal dokusunu öne çıkartacak mekanlarda çekimleri gerçekleşecek olan korku filmi projesi Şeytanın Öfkesi için geri sayıma başlandı.

 

Yönetmen koltuğunda Buğra Kekik’in oturduğu filmde Erkan Çelik, Tolga Yüce, Şengül Gökçen ve sürpriz ünlüler kamera karşısına geçecekler.

 

Korku filmi klişelerini ortadan kaldıracak ve ezber bozacak projenin yapımcı koltuğunda ise üç güçlü ismin adı yazıyor. 2021 yılında hayata geçirdiği “Kirve” belgeseliyle dünyada birçok ödül alan Zeki Sincar Production başkanı Zeki Sincar, özellikle Adana başta olmak üzere bölgede ve Türkiye’de önemli yapımlara imza atan SİNCARMEDYA (Meda film yapım) sahibi Adem Sincar ve Taze Anadolu Makarnaları’nın da sahibi olan iş insanı Berna Özyıldırım filmin ortak yapımcığılında bir araya geldiler.

 

Filmin yapımcısı Adem Sincar düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, sinema alanında Mersin'in yeni bir projeye ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sincar, film ile ilgili bilgiler sunduğu açıklamasında "Yaklaşık 15 gün sürecek olan 1.5 milyon TL bütçeli filmin çekimleri  Mersinin değişik bölgelerinde gerçekleşecek. Film gerçek yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak çekilecek. Bugün itibariyle çekim için hazırlıklarımıza start vermiş bulunuyoruz. Büyükşehir, Akdeniz ve Mezitli belediyelerine katkıları için teşekkür ediyoruz. Yönetmenliğini Buğra Kekik'in üstlendiği filmde Erkan Çelik, Tolga Yüce, Şengül Gökçen, Tügba Özay gibi ünlülerin yanısıra bir çok sürpriz ünlülerin olacağı güzel bir kadro ve ekiple Mersinliler ile iç içe olacağız."dedi

 

Berna Özyıldırım da yaptığı açıklamada bu projenin Mersin'e çok güzel katkılar sağlayacağına inandığını söyleyerek, projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

Pandemi tedbirleri sonrası seyircisiyle buluşan sinema salonları bu kış dolu dizgin projelere gebeyken korku filmi sevenler de böylesi yapıların beyaz perdeye taşınmasını bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.