'Siyaset Akademide Başlar' temalı 19. Siyaset Akademisi Başlıyor

Siyaset 15.01.2020 - 17:15, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

'Siyaset Akademide Başlar' temalı 19. Siyaset Akademisi Başlıyor

19. Dönemi başlayacak olan Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor.

13-27 Ocak 2020 tarihlerinde kayıtları başlayacak olan 19.Dönem Siyaset Akademisiyle ilgili açıklama yapan  Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,” 19.Dönem Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin İl Başkanlığı binamıza gelerek şahsen veya siyasetakademisi.akparti.org.tr adresi üzerinden online başvuru yaptırabilirler.”dedi “Siyaset Akademide Başlar” temasıyla başlayacak olan Siyaset Akademisi hakkında bilgi veren AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Siyaset Akademisinin düşünsel anlamda temelinin atılması ve uygulamaya konması partimizin Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile olmuştur. AK Parti, kurulduğu yıldan itibaren bir okul misyonu yürütmüştür. Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine bir soluk getirmiştir. Bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti’nin bu alandaki en büyük faaliyetlerinden biri ise Siyaset Akademisi’dir. AK Parti Siyaset Akademisi bir siyasi parti eğitim faaliyeti olmakla birlikte parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin 18 yaşın üzerindeki her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına açık bir siyasal eğitim ve paylaşım faaliyetidir.” diye konuştu. 19.DÖNEM SİYASET AKADEMİSİ BAŞLIYOR 19.Dönem Siyaset Akademisi kayıtlarının başladığını ifade eden Başkan Ercik, ”Siyaset Akademisi herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırmayı, katılımcılara hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmayı, bu sayede kişilerin siyasi hassasiyetlere sahip ve sorumluluk sahibi birer birey olarak bu eğitim sürecinden ayrılmalarına vesile olmayı kendine görev edinmiştir.Bu doğrultuda 2008 ve 2018 tarihleri arasında farklı fikir ve siyasal eğilimlerde olan 73.000’i aşkın katılımcı Siyaset Akademisi’nde eğitim görme imkânı bulmuş ve bu katılımcılardan 40.000’i eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanmıştır. Ülkemizde bir siyasi parti tarafından 18 dönemdir kesintisiz olarak uygulanan tek eğitim faaliyeti olan ve kurumsal bir niteliğe bürünen Siyaset Akademisi, katılımcıları ve verilen eğitimin niteliği bakımından oldukça değerlidir. 19. Dönemi başlayacak olan Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin İl Başkanlığı binamıza gelerek şahsen veya siyaset akademisi.akparti.org.tr adresi üzerinden online başvuru yaptırabilirler. Akademiye katılacak olan tüm kursiyerlerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.
19. Dönemi başlayacak olan Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor.

13-27 Ocak 2020 tarihlerinde kayıtları başlayacak olan 19.Dönem Siyaset Akademisiyle ilgili açıklama yapan  Adalet ve Kalkınma Partisi Mersin İl Başkanı Cesim Ercik,” 19.Dönem Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin İl Başkanlığı binamıza gelerek şahsen veya siyasetakademisi.akparti.org.tr adresi üzerinden online başvuru yaptırabilirler.”dedi


“Siyaset Akademide Başlar” temasıyla başlayacak olan Siyaset Akademisi hakkında bilgi veren AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, “Siyaset Akademisinin düşünsel anlamda temelinin atılması ve uygulamaya konması partimizin Kurucu Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile olmuştur. AK Parti, kurulduğu yıldan itibaren bir okul misyonu yürütmüştür. Yetiştirdiği siyasetçiler, siyasete yaklaşımı ve siyaset yaparken bilimselliğe verdiği önemle Türk siyasetine bir soluk getirmiştir. Bir eğitim kurumu gibi çalışan AK Parti’nin bu alandaki en büyük faaliyetlerinden biri ise Siyaset Akademisi’dir. AK Parti Siyaset Akademisi bir siyasi parti eğitim faaliyeti olmakla birlikte parti ve siyasal görüş ayırt edilmeksizin 18 yaşın üzerindeki her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına açık bir siyasal eğitim ve paylaşım faaliyetidir.” diye konuştu.


19.DÖNEM SİYASET AKADEMİSİ BAŞLIYOR

19.Dönem Siyaset Akademisi kayıtlarının başladığını ifade eden Başkan Ercik, ”Siyaset Akademisi herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırmayı, katılımcılara hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmayı, bu sayede kişilerin siyasi hassasiyetlere sahip ve sorumluluk sahibi birer birey olarak bu eğitim sürecinden ayrılmalarına vesile olmayı kendine görev edinmiştir.Bu doğrultuda 2008 ve 2018 tarihleri arasında farklı fikir ve siyasal eğilimlerde olan 73.000’i aşkın katılımcı Siyaset Akademisi’nde eğitim görme imkânı bulmuş ve bu katılımcılardan 40.000’i eğitim sürecini başarıyla tamamlayıp sertifika almaya hak kazanmıştır. Ülkemizde bir siyasi parti tarafından 18 dönemdir kesintisiz olarak uygulanan tek eğitim faaliyeti olan ve kurumsal bir niteliğe bürünen Siyaset Akademisi, katılımcıları ve verilen eğitimin niteliği bakımından oldukça değerlidir. 19. Dönemi başlayacak olan Siyaset Akademimizin teması “Siyaset Akademide Başlar” kursiyer kayıtları 13-27 Ocak 2020 tarihlerinde başlıyor. Kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerin İl Başkanlığı binamıza gelerek şahsen veya siyaset akademisi.akparti.org.tr adresi üzerinden online başvuru yaptırabilirler. Akademiye katılacak olan tüm kursiyerlerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.