Teknik Direktör Sergen Yalçın Resmen Anamur Belediyespor’da

Spor 11.06.2022 - 15:52, Güncelleme: 11.06.2022 - 15:52
 

Teknik Direktör Sergen Yalçın Resmen Anamur Belediyespor’da

Teknik Direktör Sergen Yalçın, bugün imzalanan sözleşme ile Anamur Belediyespor’un antrenörlüğüne getirildi.

Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Nisan ayında Erdemli Belediyespor ile oynadığı PlayOut maçını kazanarak BAL Ligine yükselen Anamur Belediyespor yeni sezon öncesi futbolcu ve antrenör transferlerini başlattı. Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Şen, kulüp yöneticileri, Antrenör Sergen Yalçın ve futbolcu Emrah Bedir’in katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonrası imzalanan sözleşme ile uzun yıllar 1, 2 ve 3’üncü Liglerde profesyonel futbolcu olan Anamurlu futbolcu Emrah Bedir ve teknik direktör Sergen Yalçın Anamur Belediyespor kadrosuna dahil edildi. Toplantıda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç hedeflerinin yeni sezonda 3. Lige yükselmek olduğunu belirterek: “ Bu sezon şampiyon olarak tamamladık ve BAL’a yükseldik. Yeni sezonda hem bizlerin hemde Anamurlu hemşehrilerimizin beklentisi Anamur Belediyespor’u 3. Ligde görmek. Futbolcumuz Emrah Bedir zaten aslen Anamurlu bir kardeşimiz. Kendisi teklifimizi kabul etti ve profesyonel ligi bırakarak kendi takımı Anamur Belediyespor’a geldi. Hocamızın ise sadece ismiyle bile lige 1-0 önde başlamamıza vesile olacağını düşünüyorum. Oda teklifimizi kabul ederek ekibimize dahil oldu. İnşallah bu sene Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartacağız.” Dedi. Anamur Belediyespor Başkanı Adem Şen futbolcu Emrah Bedir ve teknik direktör Sergen Yalçın’a teşekkür ederek: “ Özellikle futbolcumuz Emrah Bedir’in profesyonel ligden vazgeçip kendi memleketinin takımı olan Anamur Belediyespor’a gelmesi bizleri hem sevindirdi hem duygulandırdı. Hocamız, futbolcularımız ve hemşehrilerimizle birlikte bu sene 3. Lige çıkmanın sevincini yaşayacağımıza inanıyorum.” Dedi. Anamur Belediyespor’un bir amacı olduğu için teklifi kabul ettiğini belirten teknik direktör Sergen Yalçın: “ Hem Belediye Başkanımız hem kulüp başkanımız bizi bu göreve getirirken Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartma hedefleri olduğunu belirttiler. Başkanlarımızı da, Anamurlu vatandaşlarımızı da mahcup etmeyecek ve inşallah sezon sonunda Anamur Belediyespor’u şampiyon yapacağız.” Dedi. Forvet olarak kadroya dahil olan Emrah Bedir:” Anamur Belediyespor’un kapısından 6 yaşında iken rahmetli ağabeyim Ergün Bedir sayesinde girmiştim. Uzun yıllardır profesyonel ligde görev aldım. Profesyonel liglerde 3 defa gol krallığı yaşadım. İnşallah burada da üzerimize düşeni yapacağız ve Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartacağız. O kupayı 2010 yılında trafik kazasında kaybettiğimiz Anamur Belediyespor Futbolcusu ağabeyim Ergün Bedir’e armağan etmeyi çok istiyorum.” Dedi. Toplantının arkasından atılan imza ile Anamur Belediyespor Kulübü Antrenörlüğüne en son İdman Yurdu 1925 Futbol Kulübünü çalıştıran Sergen Yalçın getirilirken, Edirnespor’un forveti Emrah Bedir Anamur Belediyespor kadrosuna dahil edildi.
Teknik Direktör Sergen Yalçın, bugün imzalanan sözleşme ile Anamur Belediyespor’un antrenörlüğüne getirildi.

Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan ve Nisan ayında Erdemli Belediyespor ile oynadığı PlayOut maçını kazanarak BAL Ligine yükselen Anamur Belediyespor yeni sezon öncesi futbolcu ve antrenör transferlerini başlattı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Şen, kulüp yöneticileri, Antrenör Sergen Yalçın ve futbolcu Emrah Bedir’in katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sonrası imzalanan sözleşme ile uzun yıllar 1, 2 ve 3’üncü Liglerde profesyonel futbolcu olan Anamurlu futbolcu Emrah Bedir ve teknik direktör Sergen Yalçın Anamur Belediyespor kadrosuna dahil edildi.

Toplantıda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç hedeflerinin yeni sezonda 3. Lige yükselmek olduğunu belirterek: “ Bu sezon şampiyon olarak tamamladık ve BAL’a yükseldik. Yeni sezonda hem bizlerin hemde Anamurlu hemşehrilerimizin beklentisi Anamur Belediyespor’u 3. Ligde görmek. Futbolcumuz Emrah Bedir zaten aslen Anamurlu bir kardeşimiz. Kendisi teklifimizi kabul etti ve profesyonel ligi bırakarak kendi takımı Anamur Belediyespor’a geldi. Hocamızın ise sadece ismiyle bile lige 1-0 önde başlamamıza vesile olacağını düşünüyorum. Oda teklifimizi kabul ederek ekibimize dahil oldu. İnşallah bu sene Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartacağız.” Dedi.

Anamur Belediyespor Başkanı Adem Şen futbolcu Emrah Bedir ve teknik direktör Sergen Yalçın’a teşekkür ederek: “ Özellikle futbolcumuz Emrah Bedir’in profesyonel ligden vazgeçip kendi memleketinin takımı olan Anamur Belediyespor’a gelmesi bizleri hem sevindirdi hem duygulandırdı. Hocamız, futbolcularımız ve hemşehrilerimizle birlikte bu sene 3. Lige çıkmanın sevincini yaşayacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Anamur Belediyespor’un bir amacı olduğu için teklifi kabul ettiğini belirten teknik direktör Sergen Yalçın: “ Hem Belediye Başkanımız hem kulüp başkanımız bizi bu göreve getirirken Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartma hedefleri olduğunu belirttiler. Başkanlarımızı da, Anamurlu vatandaşlarımızı da mahcup etmeyecek ve inşallah sezon sonunda Anamur Belediyespor’u şampiyon yapacağız.” Dedi.

Forvet olarak kadroya dahil olan Emrah Bedir:” Anamur Belediyespor’un kapısından 6 yaşında iken rahmetli ağabeyim Ergün Bedir sayesinde girmiştim. Uzun yıllardır profesyonel ligde görev aldım. Profesyonel liglerde 3 defa gol krallığı yaşadım. İnşallah burada da üzerimize düşeni yapacağız ve Anamur Belediyespor’u 3. Lige çıkartacağız. O kupayı 2010 yılında trafik kazasında kaybettiğimiz Anamur Belediyespor Futbolcusu ağabeyim Ergün Bedir’e armağan etmeyi çok istiyorum.” Dedi.

Toplantının arkasından atılan imza ile Anamur Belediyespor Kulübü Antrenörlüğüne en son İdman Yurdu 1925 Futbol Kulübünü çalıştıran Sergen Yalçın getirilirken, Edirnespor’un forveti Emrah Bedir Anamur Belediyespor kadrosuna dahil edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.