Toros Üniversitesi’nde Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevre, Doğa Ve İklim Paneli

Eğitim 05.01.2022 - 21:42, Güncelleme: 05.01.2022 - 21:42
 

Toros Üniversitesi’nde Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevre, Doğa Ve İklim Paneli

Toros Üniversitesi’nde Hayvanları Koruma Topluluğu tarafından 03.01.2022 Pazartesi günü ‘’Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevre, Doğa ve İklim Paneli’’ düzenlendi.

45 Evler Kampüsü Konferans Salonunda yapılan Sağlık Yönetimi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aydan Kayserili ve TÜHAK Danışmanı Öğr Gör. Arzu Çoşkun’un hazırladığı panele katılımcı olarak Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Dr. Sinan Can, Ekolog Derneği Başkanı Alper Girgeç, Çevre Mühendisi Dilara Güngör, Veteriner Odası Başkanı Bektaş Şenay, Veteriner Hekim Burak Fakıoğlu, Veteriner Hekim Mustafa Ersen Bebek, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konuşmacılar çevresel sağlık, çevre yönetim sistemi, iklim değişiklikleri, küresel ısınma, hayvan ve insan sağlığı, hayvanların sahiplendirilmesi ve bakımı gibi birçok konuda dinleyicileri bilgilendirdiler. Panel kapsamında 45 Evler Kampüsü bahçesinde Mihev- Tühak ile Sokak Hayvanları yararına stant açılırken kitap ayracı, cerrahi maske, ikinci el kitap, mama paketleri satıldı. Ayrıca hayvan sahiplenmek isteyenler için sıcak yuva bekleyen canlar da stantta yerlerini aldılar. Panel sonunda konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür belgesi verildi.
Toros Üniversitesi’nde Hayvanları Koruma Topluluğu tarafından 03.01.2022 Pazartesi günü ‘’Yaşanabilir Bir Dünya İçin Çevre, Doğa ve İklim Paneli’’ düzenlendi.

45 Evler Kampüsü Konferans Salonunda yapılan Sağlık Yönetimi Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Aydan Kayserili ve TÜHAK Danışmanı Öğr Gör. Arzu Çoşkun’un hazırladığı panele katılımcı olarak Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Çevre Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Dr. Sinan Can, Ekolog Derneği Başkanı Alper Girgeç, Çevre Mühendisi Dilara Güngör, Veteriner Odası Başkanı Bektaş Şenay, Veteriner Hekim Burak Fakıoğlu, Veteriner Hekim Mustafa Ersen Bebek, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konuşmacılar çevresel sağlık, çevre yönetim sistemi, iklim değişiklikleri, küresel ısınma, hayvan ve insan sağlığı, hayvanların sahiplendirilmesi ve bakımı gibi birçok konuda dinleyicileri bilgilendirdiler.

Panel kapsamında 45 Evler Kampüsü bahçesinde Mihev- Tühak ile Sokak Hayvanları yararına stant açılırken kitap ayracı, cerrahi maske, ikinci el kitap, mama paketleri satıldı. Ayrıca hayvan sahiplenmek isteyenler için sıcak yuva bekleyen canlar da stantta yerlerini aldılar.

Panel sonunda konuşmacılara ve katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.