Toyota Plaza Boranlar iki ödül birden almanın gururunu yaşıyor

Ekonomi 21.06.2022 - 08:30, Güncelleme: 21.06.2022 - 11:49
 

Toyota Plaza Boranlar iki ödül birden almanın gururunu yaşıyor

Başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Toyota'nın Mersin'deki yetkili satıcı ve servisi Toyota Plaza Boranlar Ichiban ve Going Beyond Ödülü aldi

Toyota Plaza Boranlar, "Şehrin En İyi Bayisi" olma hedefinde, Avrupa Toyota Bayi ağından 2 bin 500’ün üzerinde Toyota Yetkili Satıcısının katıldığı yarışta Türkiye'de 1. seçilerek 32 Avrupa ülkesinden sadece 47 bayinin kazandığı "Ichiban" ödülüne layık görüldü ve Avrupa'daki en başarılı bayiler arasında yer aldı. Bununla birlikte, zamanın getireceği ihtiyaçlar doğrultusunda dijital alanlarda gerçekleştirdiği  kaizen projesi  ile de "Dijitalleşme" kategorisinde Avrupa'da 1. oldu. Almanya'da düzenlenen tören ile ödülü Toyota Avrupa Başkanı ve CEO’su Matt Harrison’dan Toyota Plaza Boranlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akyurt aldı.    
Başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Toyota'nın Mersin'deki yetkili satıcı ve servisi Toyota Plaza Boranlar Ichiban ve Going Beyond Ödülü aldi

Toyota Plaza Boranlar, "Şehrin En İyi Bayisi" olma hedefinde, Avrupa Toyota Bayi ağından 2 bin 500’ün üzerinde Toyota Yetkili Satıcısının katıldığı yarışta Türkiye'de 1. seçilerek 32 Avrupa ülkesinden sadece 47 bayinin kazandığı "Ichiban" ödülüne layık görüldü ve Avrupa'daki en başarılı bayiler arasında yer aldı.

Bununla birlikte, zamanın getireceği ihtiyaçlar doğrultusunda dijital alanlarda gerçekleştirdiği  kaizen projesi  ile de "Dijitalleşme" kategorisinde Avrupa'da 1. oldu.

Almanya'da düzenlenen tören ile ödülü Toyota Avrupa Başkanı ve CEO’su Matt Harrison’dan Toyota Plaza Boranlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akyurt aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.