Vali Pehlivan’dan Yıldız Entegre’ye ziyaret

Ekonomi 17.09.2022 - 16:48, Güncelleme: 17.09.2022 - 16:48
 

Vali Pehlivan’dan Yıldız Entegre’ye ziyaret

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MTOSB 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası’nı ziyaret etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası’nı ziyaret etti. Fabrikaya gelişinde Yıldız Entegre Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak, Kemal Yıldız ve fabrika çalışanları tarafından karşılanan Vali Pehlivan, yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin çeşitli konular hakkında bilgiler aldı. Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte fabrika içerisinde gezerek incelemelerde bulundu, Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak'tan üretim süreci ile ilgili bilgiler aldı. MTOSB bünyesinde, 2. OSB içerisinde 240 dönümlük alan üzerine kurulu, 2011 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 386 kişi istihdam eden Yıldız Entegre Fabrikasında, yonga levhadan mdf ve evlerde kullanılan laminat parke, kapak panel, emprenyeli kağıt ve tutkal üretimi gerçekleştiriliyor, iç ve dış piyasaya satışı yapılıyor                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MTOSB 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası’nı ziyaret etti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, MT OSB Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 2. etabında faaliyet gösteren Yıldız Entegre Fabrikası’nı ziyaret etti.

Fabrikaya gelişinde Yıldız Entegre Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak, Kemal Yıldız ve fabrika çalışanları tarafından karşılanan Vali Pehlivan, yürütülmekte olan çalışmalar, üretim ve pazarlama süreçlerine ilişkin çeşitli konular hakkında bilgiler aldı.

Vali Pehlivan, beraberindeki heyet ile birlikte fabrika içerisinde gezerek incelemelerde bulundu, Fabrika Müdürü Fevzi Kıdak'tan üretim süreci ile ilgili bilgiler aldı.

MT OSB bünyesinde, 2. OSB içerisinde 240 dönümlük alan üzerine kurulu, 2011 yılından bu yana faaliyette bulunan ve 386 kişi istihdam eden Yıldız Entegre Fabrikasında, yonga levhadan mdf ve evlerde kullanılan laminat parke, kapak panel, emprenyeli kağıt ve tutkal üretimi gerçekleştiriliyor, iç ve dış piyasaya satışı yapılıyor

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.