Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti.

Siyaset 25.01.2021 - 16:41, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti.

Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti. Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşen kongreye mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi.

Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti. Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşen kongreye mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi. Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Videokonferans Yöntemiyle Katıldığı 7.Olağan İl Kongresine son Başbakan Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve Milletvekilleri, oda ve meslek örgütleri başkanları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli, Mersin ve Uşak 7. Olağan İl Kongrelerine, İstanbul İl Başkanlığından video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti. Erdoğan, “Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdık” dedi. AK Parti'nin kurulduğu günden beri kendini yenileme kabiliyeti en yüksek parti, siyasi hareket olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İster görevlerine devam etsinler, ister yeni vazife üstlenmiş olsunlar, tüm teşkilatlarımızdan önemli bir beklentim var. Hep birlikte AK Parti'nin Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil aynı zamanda geleceğinin de partisi olduğunu göstereceğiz” dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, konuşmasında "18 yıl sadece milletimize hizmet yapmakla kalmadık. 18 yıl boyunca vesayet odaklarıyla kumpaslarla mücadele ederek bugünlere geldik. 18 yıl önce Türkiye'nin altyapısı, yolları, hava, kara ve demir yolları ile akıl yolları, interneti, iletişimi içler acısı bir durumdaydı. Türkiye'nin hızlı interneti bile yoktu. Telefonla çevirerek internete giriyordunuz. İşte o Türkiye'den bugün 1 milyon 498 bin hızlı internet kullanıcı olan bir Mersin'imiz var. Nüfusun yüzde 75'inin internet kullandığı bir Türkiye var. Gençlerimizin yüzde 75'ten fazlası sosyal medyayı kullanıyor. Eğer bu internet olmasaydı, bu iletişim hatları olmasaydı biz Cumhurbaşkanımızı hemen yanı başımızda nasıl görebilecektik, nasıl bizlere hitap edecekti? İşte teknoloji bu, işte AK Parti farkı bu." diye konuştu. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Mersin'e yapıan yatırımları anlattı. Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanının üst yapı ihalesinin gerçekleştiğini, yüklenici firmanın işe koyulacağını ve Mart 2022'de havaalanının hizmete gireceğini söyledi.Elvan ayrıca Erdemli'ye doğal gazın da getirileceği müjdesini verdi.   Kongrede seçimlere mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi. Buna göre Ak Parti Mersin İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:  
Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti. Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşen kongreye mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi.

Ak Parti Mersin 7. Olağan Kongresi Gerçekleşti. Servet Tazegül Spor Salonunda gerçekleşen kongreye mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın Videokonferans Yöntemiyle Katıldığı 7.Olağan İl Kongresine son Başbakan Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu ve Milletvekilleri, oda ve meslek örgütleri başkanları, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Denizli, Mersin ve Uşak 7. Olağan İl Kongrelerine, İstanbul İl Başkanlığından video konferans yöntemiyle bağlanarak partililere hitap etti.

Erdoğan, “Hamdolsun eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye, spordan sosyal devlet uygulamalarına kadar her alanda ülkemize çağ atlattık. Terör örgütleriyle mücadeleden sınırlarımızın güvenliğini sağlamaya, dostlarımızla birlikte tüm mazlumlara el uzatmaya kadar izlediğimiz onurlu ve kararlı politikalarla ülkemizin itibarını artırdık” dedi.

AK Parti'nin kurulduğu günden beri kendini yenileme kabiliyeti en yüksek parti, siyasi hareket olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İster görevlerine devam etsinler, ister yeni vazife üstlenmiş olsunlar, tüm teşkilatlarımızdan önemli bir beklentim var. Hep birlikte AK Parti'nin Türkiye'nin sadece son 18 yılının değil aynı zamanda geleceğinin de partisi olduğunu göstereceğiz” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, konuşmasında "18 yıl sadece milletimize hizmet yapmakla kalmadık. 18 yıl boyunca vesayet odaklarıyla kumpaslarla mücadele ederek bugünlere geldik. 18 yıl önce Türkiye'nin altyapısı, yolları, hava, kara ve demir yolları ile akıl yolları, interneti, iletişimi içler acısı bir durumdaydı. Türkiye'nin hızlı interneti bile yoktu. Telefonla çevirerek internete giriyordunuz. İşte o Türkiye'den bugün 1 milyon 498 bin hızlı internet kullanıcı olan bir Mersin'imiz var. Nüfusun yüzde 75'inin internet kullandığı bir Türkiye var. Gençlerimizin yüzde 75'ten fazlası sosyal medyayı kullanıyor. Eğer bu internet olmasaydı, bu iletişim hatları olmasaydı biz Cumhurbaşkanımızı hemen yanı başımızda nasıl görebilecektik, nasıl bizlere hitap edecekti? İşte teknoloji bu, işte AK Parti farkı bu." diye konuştu.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan da Mersin'e yapıan yatırımları anlattı. Elvan, Çukurova Bölgesel Havalimanının üst yapı ihalesinin gerçekleştiğini, yüklenici firmanın işe koyulacağını ve Mart 2022'de havaalanının hizmete gireceğini söyledi.Elvan ayrıca Erdemli'ye doğal gazın da getirileceği müjdesini verdi.

 

Kongrede seçimlere mevcut il başkanı Cesim Ercik'in bulunduğu tek liste ile gidildi.

Buna göre Ak Parti Mersin İl Yönetimi şu isimlerden oluştu:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.