Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nde Yönetim Değişikliği

09.07.2019 - 14:54, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nde Yönetim Değişikliği

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün, 5 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulu sonucunda yeni yönetim belirlendi.

Akdeniz ve Mersin’de, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını, özellikle altyapıya büyük önem vereceklerini vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Akdeniz sınırları içerisinde sporla buluşmayan çocuğumuz ve gencimiz kalmayacak. Herkese ve herkesime ulaşarak sporu sevdireceğiz. Yeni yönetimle birlikte kulübümüzün çok daha iyi yerlere taşınacağına inanıyorum. Yeni dönemin hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Başkan Gültak; kulüp yönetimine seçilen Başkan Yardımcısı Mehmet Güler’e de geçirdiği kalk krizi nedeniyle ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Başkan Gültak; “Kulüp Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Güler’e Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu. Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Ahmet Durakoğlu ise, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın da sağlayacağı destek ve katkılarla, kulüp olarak; bundan sonra da yerel ve ulusal ölçekte ses getiren başarılara imza atacaklarına inandıklarının altını çizdi. Akdeniz Belediye Spor Kulübü olağanüstü genel kurulu sonucu, kulüp yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu: Başkan: Ahmet Durakoğlu, Başkan Yardımcıları M. Fatih Seyid, Mehmet Yüce, Mehmet Güler, Abuzer Bilen ve Mehmet Özdemir; Genel Sekreter: Mehmet Dindar, Genel Sekreter Yardımcısı: Emine Tatar, Sayman: Erdal Belim, Sayman Yardımcısı: Yücel Şen. Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün Denetim Kurulu üyeleri ise; Mehmet Açıkbaş, Mehmet Kaşıturnalı ve Ümit İlça’dan oluştu.  
Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün, 5 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulu sonucunda yeni yönetim belirlendi.

Akdeniz ve Mersin’de, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını, özellikle altyapıya büyük önem vereceklerini vurgulayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “Akdeniz sınırları içerisinde sporla buluşmayan çocuğumuz ve gencimiz kalmayacak. Herkese ve herkesime ulaşarak sporu sevdireceğiz. Yeni yönetimle birlikte kulübümüzün çok daha iyi yerlere taşınacağına inanıyorum. Yeni dönemin hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Gültak; kulüp yönetimine seçilen Başkan Yardımcısı Mehmet Güler’e de geçirdiği kalk krizi nedeniyle ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Başkan Gültak; “Kulüp Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Güler’e Allah’tan acil şifalar temenni ediyorum” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün yeni Başkanı Ahmet Durakoğlu ise, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın da sağlayacağı destek ve katkılarla, kulüp olarak; bundan sonra da yerel ve ulusal ölçekte ses getiren başarılara imza atacaklarına inandıklarının altını çizdi.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü olağanüstü genel kurulu sonucu, kulüp yönetimi aşağıdaki isimlerden oluştu: Başkan: Ahmet Durakoğlu, Başkan Yardımcıları M. Fatih Seyid, Mehmet Yüce, Mehmet Güler, Abuzer Bilen ve Mehmet Özdemir; Genel Sekreter: Mehmet Dindar, Genel Sekreter Yardımcısı: Emine Tatar, Sayman: Erdal Belim, Sayman Yardımcısı: Yücel Şen. Akdeniz Belediye Spor Kulübü’nün Denetim Kurulu üyeleri ise; Mehmet Açıkbaş, Mehmet Kaşıturnalı ve Ümit İlça’dan oluştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.