Akdeniz Belediyesi Bayrama Hazır

30.07.2020 - 12:34, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyesi Bayrama Hazır

Akdeniz Belediyesi, kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için, hijyenik ve Pandemi kurallarına göre ücretsiz 20 kurban kesim yeri hazırladı. Bayram boyunca sahada görev alacak ekipler de vatandaşlara yardımcı olacak.

Akdeniz Belediyesi; bayram dolayısıyla gereken tüm tedbirleri alarak hazırlıklarını tamamladı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler için Akdeniz’de 20 kurban kesim yeri hazırlanırken, sahada görev alacak olan ekipler de ibadetini ifa etmek isteyen vatandaşlara yardımcı olacak.   Akdeniz’de; geçen yıl 7 olan kurban kesim yerlerinin sayısını, bu bayramda 20’ye çıkarttıklarını da kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Portatif kesim ünitesi kurduğumuz kesimhanelerde, ibadetini yerine getirmek isteyen hemşerilerimiz için, bayram boyunca hijyenik ve Pandemi kurallarına göre ücretsiz hizmet verilecek. İbadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için hazırlanan kurban kesim yerleri sürekli denetlenecek, vatandaşlara yardımcı olunacak. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri de aldık. Temizlik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden nöbetçi ekiplerimiz, bayram boyunca görevinin başında olacak. Akdeniz sakinleri; (0324-3366583) numaralı telefona her türlü talep ve şikâyetlerini bildirebilirler” diye konuştu.
Akdeniz Belediyesi, kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için, hijyenik ve Pandemi kurallarına göre ücretsiz 20 kurban kesim yeri hazırladı. Bayram boyunca sahada görev alacak ekipler de vatandaşlara yardımcı olacak.

Akdeniz Belediyesi; bayram dolayısıyla gereken tüm tedbirleri alarak hazırlıklarını tamamladı. Kurban ibadetini yerine getirmek isteyenler için Akdeniz’de 20 kurban kesim yeri hazırlanırken, sahada görev alacak olan ekipler de ibadetini ifa etmek isteyen vatandaşlara yardımcı olacak.

 

Akdeniz’de; geçen yıl 7 olan kurban kesim yerlerinin sayısını, bu bayramda 20’ye çıkarttıklarını da kaydeden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; “Portatif kesim ünitesi kurduğumuz kesimhanelerde, ibadetini yerine getirmek isteyen hemşerilerimiz için, bayram boyunca hijyenik ve Pandemi kurallarına göre ücretsiz hizmet verilecek.

İbadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar için hazırlanan kurban kesim yerleri sürekli denetlenecek, vatandaşlara yardımcı olunacak. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli önlemleri de aldık. Temizlik, Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’nden nöbetçi ekiplerimiz, bayram boyunca görevinin başında olacak. Akdeniz sakinleri; (0324-3366583) numaralı telefona her türlü talep ve şikâyetlerini bildirebilirler” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.