Akdeniz Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 125 Bin TL Nakdi Destek

06.10.2020 - 15:19, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 125 Bin TL Nakdi Destek

Akdeniz Belediyesi tarafından, ‘Amatör Spor Haftası’nda, kentte mücadele veren 34 amatör spor kulübüne, toplamda 125 bin lira nakdi destek sağlandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, amatör spor kulüpleri ile sporculara katkı ve desteği sürüyor. Şafak Erdur - Seyfi Alanya Spor Tesisi’nde düzenlene törende, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak tarafından, 34 amatör spor kulübüne toplam 125 bin TL nakdi destek verildi.   Amatörlere ikinci destek… Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, belediye başkan yardımcıları, kulüp yöneticilerinin katıldığı törende Başkan Gültak; göreve geldiği günden beri amatör sporculara ikinci kez destek sağladıklarını hatırlattı. Pandemi’den kaynaklı sıkıntılara dikkat çeken Başkan Gültak; “Kendi ihtiyaçlarını en iyi kulüplerimiz ve sporcularımız bilir düşüncesinden hareketle; imkânlarımız dâhilinde nakdi yardım yapalım dedik. Ayakkabı, eşofman, top alımı veya başka şekilde değerlendirirler. Bu artık spor kulüplerimize kalmış” dedi.   34 amatör spor kulübüne 125 bin lira nakdi destek… Başkan Gültak; Mersin’de toplam 34 amatör spor kulübünün mücadele ettiğini kaydederek; “Bu kulüplerimizden, futbol ile uğraşanlara 5’er bin lira; diğer amatör kulüplere de 2’şer bin lira nakdi yardım verdik. Böylelikle amatör spor kulüplerimize toplamda 125 bin lira nakdi yardım yapmış oluyoruz. Zira futbol, basketbol veya herhangi bir spor dalının amatörü, altyapısı olmadan gelişmesi mümkün değildir. O nedenle amatör spor kulüplerimizi önemsiyoruz” diye konuştu.   “Farklı dallarda sporcular yetiştiriyoruz” Spora önem verdiğini ve göreve geldikten sonra belediye bünyesinde farklı branşlarda spor kulüpleri açıldığını da belirten Başkan Gültak; “Şu an 3’üncü ligde oynayan engeli basketbol takımımız var. Kendi futbol takımımız altyapıdan devamlı oyuncu yetiştirip, üst liglerde mücadele eden kulüplere gönderiyoruz. Hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yine kick boks, taekwondo, muay thai ve değişik spor dallarında da sporcular yetiştiriyor, bünyemize çok başarılı sporcular katıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu sporcularımızın, Akdeniz Belediyesi’nin dünya çapında sesini getireceklerine de gönülden inanıyorum” diye konuştu. Devlet ve Hükümetin de desteğiyle; Akdeniz’e yeni spor tesis ve sahaları kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mustafa Gültak; mevcut sahaların da ayrıca tadilattan geçirilip iyileştirilmesi çalışmalarının edeceğini; Akdeniz ilçesinde spor sahası ihtiyacı olan tek mahalle kalmayacağını sözlerine ekledi.    Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş da özellikle Pandemi süreci nedeniyle sorun ve sıkıntıların yaşandığı bugünlerde; kentin amatör spor kulüplerini unutmayıp destek sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Gültak; 125 bin liralık sembolik çeki, spor kulübü yöneticileri adına ASKF Başkanı Ertaş’a teslim etti.
Akdeniz Belediyesi tarafından, ‘Amatör Spor Haftası’nda, kentte mücadele veren 34 amatör spor kulübüne, toplamda 125 bin lira nakdi destek sağlandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’ın, amatör spor kulüpleri ile sporculara katkı ve desteği sürüyor. Şafak Erdur - Seyfi Alanya Spor Tesisi’nde düzenlene törende, Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak tarafından, 34 amatör spor kulübüne toplam 125 bin TL nakdi destek verildi.

 

Amatörlere ikinci destek…

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, belediye başkan yardımcıları, kulüp yöneticilerinin katıldığı törende Başkan Gültak; göreve geldiği günden beri amatör sporculara ikinci kez destek sağladıklarını hatırlattı. Pandemi’den kaynaklı sıkıntılara dikkat çeken Başkan Gültak; “Kendi ihtiyaçlarını en iyi kulüplerimiz ve sporcularımız bilir düşüncesinden hareketle; imkânlarımız dâhilinde nakdi yardım yapalım dedik. Ayakkabı, eşofman, top alımı veya başka şekilde değerlendirirler. Bu artık spor kulüplerimize kalmış” dedi.

 

34 amatör spor kulübüne 125 bin lira nakdi destek…

Başkan Gültak; Mersin’de toplam 34 amatör spor kulübünün mücadele ettiğini kaydederek; “Bu kulüplerimizden, futbol ile uğraşanlara 5’er bin lira; diğer amatör kulüplere de 2’şer bin lira nakdi yardım verdik. Böylelikle amatör spor kulüplerimize toplamda 125 bin lira nakdi yardım yapmış oluyoruz. Zira futbol, basketbol veya herhangi bir spor dalının amatörü, altyapısı olmadan gelişmesi mümkün değildir. O nedenle amatör spor kulüplerimizi önemsiyoruz” diye konuştu.

 

“Farklı dallarda sporcular yetiştiriyoruz”

Spora önem verdiğini ve göreve geldikten sonra belediye bünyesinde farklı branşlarda spor kulüpleri açıldığını da belirten Başkan Gültak; “Şu an 3’üncü ligde oynayan engeli basketbol takımımız var. Kendi futbol takımımız altyapıdan devamlı oyuncu yetiştirip, üst liglerde mücadele eden kulüplere gönderiyoruz. Hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yine kick boks, taekwondo, muay thai ve değişik spor dallarında da sporcular yetiştiriyor, bünyemize çok başarılı sporcular katıyoruz. Önümüzdeki günlerde bu sporcularımızın, Akdeniz Belediyesi’nin dünya çapında sesini getireceklerine de gönülden inanıyorum” diye konuştu. Devlet ve Hükümetin de desteğiyle; Akdeniz’e yeni spor tesis ve sahaları kazandırmaya devam edeceklerini belirten Başkan Mustafa Gültak; mevcut sahaların da ayrıca tadilattan geçirilip iyileştirilmesi çalışmalarının edeceğini; Akdeniz ilçesinde spor sahası ihtiyacı olan tek mahalle kalmayacağını sözlerine ekledi. 

 

Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş da özellikle Pandemi süreci nedeniyle sorun ve sıkıntıların yaşandığı bugünlerde; kentin amatör spor kulüplerini unutmayıp destek sağlayan Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Gültak; 125 bin liralık sembolik çeki, spor kulübü yöneticileri adına ASKF Başkanı Ertaş’a teslim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.