Akdeniz’de Okullar Yeni Eğitim Öğretime Hazırlanıyor

Eğitim 18.09.2020 - 22:24, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Akdeniz’de Okullar Yeni Eğitim Öğretime Hazırlanıyor

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri; haftaya Pazartesi günü, birinci sınıf ve okul öncesi çocuklar için başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi nedeniyle okullarda temizlik çalışmalarını arttırdı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aylardır yoğun bir çalışma içinde olan; yüzlerce okul, ev ve işyerini ilaçlayıp, virüse karşı dezenfekte eden ekipler; 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencileri için 21 Eylül 2020 Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle, eğitim yuvalarının bahçelerinde temizlik, yıkama ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, okul civarlarında olan çöp konteynırlarını da dezenfekte ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, öğretmen ve öğrencilerin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretim sürecini yaşayabilmeleri amacıyla, belediye olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Tehdit ortadan kalkıncaya dek mücadeleye devam! Başkan Gültak; “Yeni eğitim-öğretim döneminin, tüm zorluklara karşın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. En kıymetli varlığımız olan sevgili çocuklarımızın ve saygıdeğer öğretmenlerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitimlerine başlamalarını istiyoruz. Virüs tehdidi olduğu sürece belediye olarak dezenfekte çalışmalarımız devam edecek. Halkımızdan da ricamız; kendileri ve sevdiklerinin sağlığını korumak için salgına karşı alınan tedbirlere mutlaka uymalarıdır” diye konuştu.    
Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri; haftaya Pazartesi günü, birinci sınıf ve okul öncesi çocuklar için başlayacak yeni eğitim-öğretim dönemi nedeniyle okullarda temizlik çalışmalarını arttırdı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında aylardır yoğun bir çalışma içinde olan; yüzlerce okul, ev ve işyerini ilaçlayıp, virüse karşı dezenfekte eden ekipler; 1’inci sınıf ve okul öncesi öğrencileri için 21 Eylül 2020 Pazartesi günü okulların açılacak olması nedeniyle, eğitim yuvalarının bahçelerinde temizlik, yıkama ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, okul civarlarında olan çöp konteynırlarını da dezenfekte ediyor.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, öğretmen ve öğrencilerin daha sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortamda eğitim ve öğretim sürecini yaşayabilmeleri amacıyla, belediye olarak üzerlerine düşen görev ve sorumluluğu yerine getirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Tehdit ortadan kalkıncaya dek mücadeleye devam!

Başkan Gültak; “Yeni eğitim-öğretim döneminin, tüm zorluklara karşın hayırlara vesile olmasını temenni ederim. En kıymetli varlığımız olan sevgili çocuklarımızın ve saygıdeğer öğretmenlerimizin temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitimlerine başlamalarını istiyoruz. Virüs tehdidi olduğu sürece belediye olarak dezenfekte çalışmalarımız devam edecek. Halkımızdan da ricamız; kendileri ve sevdiklerinin sağlığını korumak için salgına karşı alınan tedbirlere mutlaka uymalarıdır” diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.