Anamur Belediyespor 4 Yeni Futbolcuyu Transfer Etti

22.10.2020 - 16:12, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Anamur Belediyespor 4 Yeni Futbolcuyu Transfer Etti

Süper Amatör Ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Anamur Belediyespor Kulübü bugün gerçekleştirilen imza töreni ile 4 futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Kulüp Başkanı Adem Şen, Başkan Yardımcıları Mehmet Tuna ve Alper Erdem, Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özaltun, Kulüp Saymanı Aziz Özinal, Kulüp Müdürü Salih Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Aydın, Kulüp Sekreteri Özlem Aydın, Antrenör Ali Kar ve futbolcuların hazır bulunduğu törende Akdeniz Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Okan Özdemir, Silifke Belediyespor’dan Kaleci Mustafa Açar, Elbistanspor Kulübü’nden stoper Onur Alperen Külek ve Altınorduspor’dan Cemal Metehan Kavalcı imzalarını atarak Anamur Belediyespor kadrosuna dahil oldu.        Gerçekleştirilen 4 dış transferin yanı sıra geçen sezon Anamur Belediyespor takımında forma giyen Oğuz Özşimşek, Yunus Kabak ve Tahsin Toker’inde sözleşmeleri yenilenerek bir yıl uzatıldı.         İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Adem Şen geçen sezon sergiledikleri başarı nedeniyle futbolculara teşekkür ederek yeni sezonda da mücadeleci bir takım beklediğini ifade etti.        Programda söz alan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ta geçen sezon için futbolculara teşekkür ederek: ’’Geçtiğimiz sezon zor şartlar altında ayakta durmaya çalıştık. Herkesin düşer dediği Anamur Belediyespor’u play-off’ta tutmayı başardık. Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlarımızla birlikte bu sezon daha çok gayret göstereceğinize ve takımımızı BAL Ligi’ne taşıyacağınıza inanıyorum.  Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlarımıza, kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve antrenörümüze başarılar diliyorum’’ dedi.      
Süper Amatör Ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonu 4. sırada tamamlayan Anamur Belediyespor Kulübü bugün gerçekleştirilen imza töreni ile 4 futbolcuyu kadrosuna dahil etti.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Başkan Yardımcısı Ahmet Çetin, Kulüp Başkanı Adem Şen, Başkan Yardımcıları Mehmet Tuna ve Alper Erdem, Futbol Şube Sorumlusu Ergün Özaltun, Kulüp Saymanı Aziz Özinal, Kulüp Müdürü Salih Yavuz, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Aydın, Kulüp Sekreteri Özlem Aydın, Antrenör Ali Kar ve futbolcuların hazır bulunduğu törende Akdeniz Belediyespor’dan orta saha oyuncusu Okan Özdemir, Silifke Belediyespor’dan Kaleci Mustafa Açar, Elbistanspor Kulübü’nden stoper Onur Alperen Külek ve Altınorduspor’dan Cemal Metehan Kavalcı imzalarını atarak Anamur Belediyespor kadrosuna dahil oldu.

       Gerçekleştirilen 4 dış transferin yanı sıra geçen sezon Anamur Belediyespor takımında forma giyen Oğuz Özşimşek, Yunus Kabak ve Tahsin Toker’inde sözleşmeleri yenilenerek bir yıl uzatıldı. 

       İmza töreninde konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Adem Şen geçen sezon sergiledikleri başarı nedeniyle futbolculara teşekkür ederek yeni sezonda da mücadeleci bir takım beklediğini ifade etti.

       Programda söz alan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ta geçen sezon için futbolculara teşekkür ederek: ’’Geçtiğimiz sezon zor şartlar altında ayakta durmaya çalıştık. Herkesin düşer dediği Anamur Belediyespor’u play-off’ta tutmayı başardık. Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlarımızla birlikte bu sezon daha çok gayret göstereceğinize ve takımımızı BAL Ligi’ne taşıyacağınıza inanıyorum.  Kadromuza yeni dahil olan arkadaşlarımıza, kulüp başkanımıza, yöneticilerimize ve antrenörümüze başarılar diliyorum’’ dedi.

     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.