ASKON Mersin Şubesi'nden bildiriye tepki!

05.04.2021 - 14:58, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:42
 

ASKON Mersin Şubesi'nden bildiriye tepki!

ASKON Mersin Şubesi 104 Emekli Amiralin yayınladığı bildiriye tepki gösteren bir mesaj yayınladı.

ASKON Mersin Şubesi yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verdi:   Aziz milletimiz Dâhilî ve haricî düşmanlara karşı daima tek vücut olup her daim ayakta kalmış ve bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır. 15 Temmuz'da verilen dersi idrak edemeyen bir kaç müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür'etine ve hadsizliğine kalkışmışlar! Şu iyi bilinmelidir ki bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan diyoruz ki; Hodri Meydan! Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugünde vatan nöbetindeyiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. ASKON Mersin Şubesi Yönetim Kurulu    
ASKON Mersin Şubesi 104 Emekli Amiralin yayınladığı bildiriye tepki gösteren bir mesaj yayınladı.

ASKON Mersin Şubesi yayınladığı bildiride şu ifadelere yer verdi:

 

Aziz milletimiz Dâhilî ve haricî düşmanlara karşı daima tek vücut olup her daim ayakta kalmış ve bir daha asla unutamayacakları hezimetler yaşatmıştır.

15 Temmuz'da verilen dersi idrak edemeyen bir kaç müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cür'etine ve hadsizliğine kalkışmışlar!

Şu iyi bilinmelidir ki bu gibi anti demokratik girişimlerden, darbe imalı bildirilerden, milletin kendilerine verdiği rütbeleri millete karşı kullanmaya kalkan bedhahlardan bir sonuç alabileceğini düşünenler varsa, onlara ve tüm uzantılarına karşı buradan diyoruz ki; Hodri Meydan!

Milletimizin emrinde ve hizmetinde olmayı en yüksek rütbe, en büyük şeref ve şan kabul eden Sivil Toplum Kuruluşları olarak dün olduğu gibi bugünde vatan nöbetindeyiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ASKON Mersin Şubesi Yönetim Kurulu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.