Başkan Bozdoğan’a Başkan Gültak’tan İadeyi Ziyaret

25.09.2020 - 12:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan’a Başkan Gültak’tan İadeyi Ziyaret

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan kendisine iadeyi ziyarette bulunan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı makamında ağırlayıp, ortak projelere verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki kentin toplumsal ve ekonomik alanda kalkınmasına yönelik orta ve uzun vadeli projelerde işbirliği yapılması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Akdeniz ile Tarsus'un benzer sorunlarını paylaştıklarını bildiren Başkan Gültak, ‘’Tabi komşu ilçeyiz Tarsus’la, Tarsus’la ortak sınırlarımız var. Başkanımızla zaman zaman konuşuyoruz. Akdeniz’le Tarsus’un benzer sorunlarını paylaşıyoruz. Zaman zamanda başkan yardımcılarımı da yolladığım. Bazı turizm projeleri var. O konuda da ben kendi bürokratlarıma da talimat verdim yardımcı olun diye. Tarsus’un yapacağı iş bize yansıyor. Bizim yapacağımız iş Tarsus’a yansıyor. Dolayısıyla bunları hem konuşalım hem tartışalım. Hem de bu şehirde birlik, beraberliğe önem veriyoruz. Hepimiz seçilmiş insanlarız. Hepimizde seçilmiş olduğumuzdan kaynaklı insanlar bizden hizmet bekliyor. Beraber hareket edersek Mersin kazanır diye düşünüyorum. O konuda başkanımızı ziyarete geldim ” dedi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyet dile getirerek, ‘’Öncelikle başkanımızla daha önce bir takım görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler çerçevesinde inanılmaz derecede bize destek oldular. Özellikle turizm alanındaki çalışmalarda kendisinden çok büyük fedakârlıkta gördüm. Yani beni mutlu eden farklı belediyelerin ortak projeler üretmeleri ve birbirlerine destek olmalarında hocamın çok büyük katkısı var. Kendisine onun içinde teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan kendisine iadeyi ziyarette bulunan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ı makamında ağırlayıp, ortak projelere verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gültak, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette her iki kentin toplumsal ve ekonomik alanda kalkınmasına yönelik orta ve uzun vadeli projelerde işbirliği yapılması noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Akdeniz ile Tarsus'un benzer sorunlarını paylaştıklarını bildiren Başkan Gültak, ‘’Tabi komşu ilçeyiz Tarsus’la, Tarsus’la ortak sınırlarımız var. Başkanımızla zaman zaman konuşuyoruz. Akdeniz’le Tarsus’un benzer sorunlarını paylaşıyoruz. Zaman zamanda başkan yardımcılarımı da yolladığım. Bazı turizm projeleri var. O konuda da ben kendi bürokratlarıma da talimat verdim yardımcı olun diye. Tarsus’un yapacağı iş bize yansıyor. Bizim yapacağımız iş Tarsus’a yansıyor. Dolayısıyla bunları hem konuşalım hem tartışalım. Hem de bu şehirde birlik, beraberliğe önem veriyoruz. Hepimiz seçilmiş insanlarız. Hepimizde seçilmiş olduğumuzdan kaynaklı insanlar bizden hizmet bekliyor. Beraber hareket edersek Mersin kazanır diye düşünüyorum. O konuda başkanımızı ziyarete geldim ” dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyet dile getirerek, ‘’Öncelikle başkanımızla daha önce bir takım görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler çerçevesinde inanılmaz derecede bize destek oldular. Özellikle turizm alanındaki çalışmalarda kendisinden çok büyük fedakârlıkta gördüm. Yani beni mutlu eden farklı belediyelerin ortak projeler üretmeleri ve birbirlerine destek olmalarında hocamın çok büyük katkısı var. Kendisine onun içinde teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.