Başkan Bozdoğan'a, tiyatro sanatına verdiği katkı nedeniyle Emek Ödülü verildi

Kültür-Sanat 08.09.2020 - 17:43, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Bozdoğan'a, tiyatro sanatına verdiği katkı nedeniyle Emek Ödülü verildi

Yeni Tiyatro Dergisi’nin düzenlediği 8. Emek ve Başarı Ödülleri'nde Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tiyatro sanatına verdiği katkı nedeniyle Emek Ödülü'ne değer görüldü.

Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri jürisi, 8. Emek ve Başarı Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı.200'ü aşkın oyun ve yüzlerce performans arasından en iyilerin belirlendiği listede Nevra Serezli, Ediz Hun, Oya Başar ve Özen Yula'nın bulunduğu sürpriz isimler de var. Türkiye'nin en iyi ödülleri arasında kabul edilen 8.Emek Başarı Ödülleri'ne değer görülenler arasında Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da var. 2019 yılı Belediye Başkanlığına seçilen Bozdoğan, Tiyatro Hizmetleri Müdürlüğü'nü açarak, Tarsus Şehir Tiyatrosu'nu kurdu. Tiyatroya verdiği desteği kesmeyen Bozdoğan, Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi'ni de hizmete açtı. Geçmişi 10 bin yıla dayanan Tarsus'un birçok noktasında açacağı tiyatro salonlarının çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tiyatro sağladığı katkıdan dolayı 'Emek Ödülü'ne layık görüldü. Ödül töreni ise Ekim ayının sonunda yapılacağı bildirildi.
Yeni Tiyatro Dergisi’nin düzenlediği 8. Emek ve Başarı Ödülleri'nde Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tiyatro sanatına verdiği katkı nedeniyle Emek Ödülü'ne değer görüldü.

Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri jürisi, 8. Emek ve Başarı Ödülleri'nin kazananlarını açıkladı.200'ü aşkın oyun ve yüzlerce performans arasından en iyilerin belirlendiği listede Nevra Serezli, Ediz Hun, Oya Başar ve Özen Yula'nın bulunduğu sürpriz isimler de var.

Türkiye'nin en iyi ödülleri arasında kabul edilen 8.Emek Başarı Ödülleri'ne değer görülenler arasında Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da var.

2019 yılı Belediye Başkanlığına seçilen Bozdoğan, Tiyatro Hizmetleri Müdürlüğü'nü açarak, Tarsus Şehir Tiyatrosu'nu kurdu. Tiyatroya verdiği desteği kesmeyen Bozdoğan, Ayşe Lebriz Berkem Sahnesi'ni de hizmete açtı.

Geçmişi 10 bin yıla dayanan Tarsus'un birçok noktasında açacağı tiyatro salonlarının çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tiyatro sağladığı katkıdan dolayı 'Emek Ödülü'ne layık görüldü.

Ödül töreni ise Ekim ayının sonunda yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.