Başkan Gültak’tan, 'Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

09.01.2020 - 18:44, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak’tan, 'Çalışan Gazeteciler Günü' Mesajı

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, demokrasilerde basının vazgeçilmezliğine ve halkın doğru haber alma hakkının önemine vurgu yaptı.

Mesajında; insanların doğru bilgiye erişiminin günümüzde temel bir hak olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Gültak; devlet ve yönetimlerin kamuoyu nezdinde şeffaf oluşunu sağlayan basının, demokrasi ve düşünce özgürlüğünün gelişmesi ve ilerlemesine katkı sunan en önemli güç olduğunu vurguladı.   Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Gece gündüz demeden, hiçbir mesai kavramı gözetmeden kamuoyunu doğru bilgilendirmek için zor ve meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın emeğini takdir ediyoruz. Bu anlamda, gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak, onlara gereken destek ve katkıyı sağlamak yöneticiler ve toplum olarak hepimizin ortak görevi olmalıdır” dedi.   Başkan Gültak; halkın haber alma hakkının dokunulmazlığına ve basının, demokrasilerde vazgeçilmez olduğunun da altını çizdiği mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Akdeniz Belediyesi olarak çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasında; yorum ve eleştirilerde bulunarak hizmet ve projelerimizin doğru, etkili ve zamanında halkımıza ulaşmasına katkı sunan basın mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum.   Halkı doğru bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla fedakârlıkla çalışan gazetecilerin; ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle tebrik ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”  
Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, demokrasilerde basının vazgeçilmezliğine ve halkın doğru haber alma hakkının önemine vurgu yaptı.

Mesajında; insanların doğru bilgiye erişiminin günümüzde temel bir hak olduğunun altını çizen Başkan Mustafa Gültak; devlet ve yönetimlerin kamuoyu nezdinde şeffaf oluşunu sağlayan basının, demokrasi ve düşünce özgürlüğünün gelişmesi ve ilerlemesine katkı sunan en önemli güç olduğunu vurguladı.

 

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; “Gece gündüz demeden, hiçbir mesai kavramı gözetmeden kamuoyunu doğru bilgilendirmek için zor ve meşakkatli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın emeğini takdir ediyoruz. Bu anlamda, gazetecilerin çalışma koşullarını iyileştirmek ve kolaylaştırmak, onlara gereken destek ve katkıyı sağlamak yöneticiler ve toplum olarak hepimizin ortak görevi olmalıdır” dedi.

 

Başkan Gültak; halkın haber alma hakkının dokunulmazlığına ve basının, demokrasilerde vazgeçilmez olduğunun da altını çizdiği mesajında şu ifadeleri kaydetti; “Akdeniz Belediyesi olarak çalışmalarımızın kamuoyuna duyurulmasında; yorum ve eleştirilerde bulunarak hizmet ve projelerimizin doğru, etkili ve zamanında halkımıza ulaşmasına katkı sunan basın mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

 

Halkı doğru bilgilendirmek ve aydınlatmak amacıyla fedakârlıkla çalışan gazetecilerin; ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle tebrik ediyor; kendilerine ve ailelerine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.