Başkan Gültak, Yapılamaz Denilenleri Bir Bir Gerçekleştiriyor.

11.02.2020 - 13:18, Güncelleme: 29.11.2021 - 14:41
 

Başkan Gültak, Yapılamaz Denilenleri Bir Bir Gerçekleştiriyor.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ve Mersin’e kazandırdığı yatırımlarla takdir toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘yapılamaz’ denilenleri de yaparak farkını ortaya koyuyor.

Akdeniz İlçesinde sorunlar çözülüyor ve hizmetler hız kazanıyor Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ve Mersin’e kazandırdığı yatırımlarla takdir toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘yapılamaz’ denilenleri de yaparak farkını ortaya koyuyor.   Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak çalışmalarıyla kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kurdu. Göreve geldiği günden bu yana görev bölgesi olan Akdeniz’de hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ile takdir toplayan Başkan Gültak, Mersin’e kazandırdığı ve ‘yapılamaz’ denilen hizmetleri de yaparak farkını ortaya koydu. Hükümet desteğini özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ın da destekleri ile Mersin’e getiren Başkan Gültak deyim yerinde ise  kentte dönüşümü başlattı.   KENTİN İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR Gültak, kentin önünü açıp geleceğe taşıyacak, yıllardır sürüncemede kalıp bir türlü çözülemeyen Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlardan biri olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözülmesinde çok büyük bir rol oynadı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Başkan Gültak, Lütfi Elvan’ın da büyük desteği ile kentin 1/5000 ölçekli nazım imar planının, Bakan Kurum tarafından onaylandığı müjdesini Mersin’e vermişti. Önümüzdeki günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayına sunulacak olan plan Akdeniz ilçesinden çok diğer ilçeler açısından çok büyük bir öneme sahip.   MİLLET BAHÇESİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI Kentin büyük bir bölümünün ‘yapılamaz’ dediği ve kent merkezine nefes aldıracak proje olan Millet Bahçesi’nin hayata geçmesinde de Başkan Gültak önemli bir rol oynadı. 251 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak Mersin Millet Bahçesi İmar ve İnşasına Başlandı. İş makineleri inşaat sahasına girdi. Millet bahçesi projesinde yapılacak olan sosyal donatı alanları, Millet Kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları ihalede belirtilen 200 günlük süre içerisinde tamamlanacak. Mersin’in merkezinde deniz konumlu olarak tamamlanması planlanan Mersin Millet Bahçesi 46 bin 500 metrekaresi piknik alanı, 2 bin 840 metrekare etkinlik alanı, 147 bin metrekaresi tarım bahçesi ve 999 metrekarelik yürüme yolu olarak düzenlenecek.   KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DÜĞMEYE BASILDI Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, kentsel dönüşümün de Mersin’de önünü açan isim oldu. Çay Mahallesi’nde eski ATAŞ lojmanlarının bulunduğu bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Başkan Gültak, proje ile ilgili Şubat ayında ihaleye çıkmayı planlıyor ve yaklaşık 684 konutu bölgeye kazandırmaya hazırlanıyor. Başkan Gültak’ın kentsel dönüşüm ile ilgili projeleri Çay Mahallesi ile de sınırlı kalmayacak. Kentin merkezinde bulunan Turgut Reis, Barış, Bahçe ve Mahmudiye mahallelerinde de kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar kısa sürede başlayacak.      
Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ve Mersin’e kazandırdığı yatırımlarla takdir toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘yapılamaz’ denilenleri de yaparak farkını ortaya koyuyor.

Akdeniz İlçesinde sorunlar çözülüyor ve hizmetler hız kazanıyor

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ve Mersin’e kazandırdığı yatırımlarla takdir toplayan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, ‘yapılamaz’ denilenleri de yaparak farkını ortaya koyuyor.

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak çalışmalarıyla kısa sürede vatandaşın gönlünde taht kurdu. Göreve geldiği günden bu yana görev bölgesi olan Akdeniz’de hayata geçirdiği projeler, yaptığı hizmetler, vatandaşlarla olan sıcak ilişkileri ile takdir toplayan Başkan Gültak, Mersin’e kazandırdığı ve ‘yapılamaz’ denilen hizmetleri de yaparak farkını ortaya koydu. Hükümet desteğini özellikle TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ın da destekleri ile Mersin’e getiren Başkan Gültak deyim yerinde ise  kentte dönüşümü başlattı.

 

KENTİN İMAR SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Gültak, kentin önünü açıp geleceğe taşıyacak, yıllardır sürüncemede kalıp bir türlü çözülemeyen Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlardan biri olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözülmesinde çok büyük bir rol oynadı. Geçtiğimiz günlerde Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşen Başkan Gültak, Lütfi Elvan’ın da büyük desteği ile kentin 1/5000 ölçekli nazım imar planının, Bakan Kurum tarafından onaylandığı müjdesini Mersin’e vermişti. Önümüzdeki günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı’nın onayına sunulacak olan plan Akdeniz ilçesinden çok diğer ilçeler açısından çok büyük bir öneme sahip.

 

MİLLET BAHÇESİ’NİN YAPIMINA BAŞLANDI

Kentin büyük bir bölümünün ‘yapılamaz’ dediği ve kent merkezine nefes aldıracak proje olan Millet Bahçesi’nin hayata geçmesinde de Başkan Gültak önemli bir rol oynadı. 251 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak Mersin Millet Bahçesi İmar ve İnşasına Başlandı. İş makineleri inşaat sahasına girdi. Millet bahçesi projesinde yapılacak olan sosyal donatı alanları, Millet Kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları ihalede belirtilen 200 günlük süre içerisinde tamamlanacak. Mersin’in merkezinde deniz konumlu olarak tamamlanması planlanan Mersin Millet Bahçesi 46 bin 500 metrekaresi piknik alanı, 2 bin 840 metrekare etkinlik alanı, 147 bin metrekaresi tarım bahçesi ve 999 metrekarelik yürüme yolu olarak düzenlenecek.

 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE DÜĞMEYE BASILDI

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, kentsel dönüşümün de Mersin’de önünü açan isim oldu. Çay Mahallesi’nde eski ATAŞ lojmanlarının bulunduğu bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayan Başkan Gültak, proje ile ilgili Şubat ayında ihaleye çıkmayı planlıyor ve yaklaşık 684 konutu bölgeye kazandırmaya hazırlanıyor. Başkan Gültak’ın kentsel dönüşüm ile ilgili projeleri Çay Mahallesi ile de sınırlı kalmayacak. Kentin merkezinde bulunan Turgut Reis, Barış, Bahçe ve Mahmudiye mahallelerinde de kentsel dönüşüm ile ilgili çalışmalar kısa sürede başlayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve inovatifhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.